Imprimă cărți poștale gratuit sau trimite felicitări online cu poza ta

Creează la PhotoFancy propria ta operă de artă și distribui-o apropiaților tăi. Cu cărțile poștale reale îți vei surprinde plăcut prietenii. Încearcă chiar acum. Absolut gratuit!

Distribuire și răspândire

  • Trimite gratuit cărți poștale
  • Rame și efecte creative pentru fotografiile tale
  • Trimite gratuit felicitări virtuale
  • Colaje în trend pentru pozele și textele tale
  • Creează gratuit motive proprii de nume
 

Creează și trimite gratuit cărți poștale cu fotografia, textul sau numele tău

Acum distracția este și mai mare! Prelucrează-ți poza după placul tău în configuratorul online de la PhotoFancy. După care poți prezenta rezultatul obținut celor apropiați ție! Pur și simplu, în varianta e-card sau chiar și carte poștală reală, imprimată. Și acest lucru absolut gratuit! Surprinde-ți din concediu prietenii și trimite-le o carte poștală cu pozele tale prelucrate.

Funcționează în felul următor: Prelucrează-ți simplu fotografiile și introdu mesajul tău precum și adresa de destinație. Noi vom imprima și vom trimite cartea ta poștală către destinație în decurs de 5-7 zile lucrătoare. Gratuit și cu o imprimare extraordinară pe un carton de carte poștală de calitate înaltă.

Distribuie gratis pe Facebook sau prietenilor tăi e-card-uri cu imaginea ta

Trimite e-card-ul tău prin sistemul electronic prietenilor tăi. Pur și simplu, apăsând butonul trimite acum și introducând adresa de e-mail al destinatarului. Și astfel va fi trimisă imaginea ta cu mesajul tău pe internet. Sau ai posibilitatea distribuirii acesteia prietenilor tăi de pe Facebook. O contribuție creativă care va aduna garantat multe like-uri și comentarii. Începe chiar acum să-ți prelucrezi la PhotoFancy fotografiile preferate.

Descarcă și distribuie gratuit pozele tale prelucrate

Descarcă-ți imaginile gratuit și salvează-le pe computerul tău. Utilizează-le ca fundal de ecran sau salvează-le în albumul tău. Fotografiile tale sunt cu totul deosebite, indiferent unde au fost făcute, concedii sau nunți. La PhotoFancy.ro ai posibilitatea imprimării operei tale de artă pe produse individuale. De la căni de băut și huse smartphone până la picturi de perete și calendare. În așa fel, nu vei distribui fotografiile tale doar prin intermediul internet-ului, ci le vei imprima și pe un cadou personalizat.

Top
* Prețurile afișate conțin TVA, însă nu includ costurile pentru transport.

Te rugăm să aştepţi, previzualizarea este în curs de generare.
Acest proces poate să dureze până la 40 de secunde.