Inserare text în poze online: personalizează-ţi fotografia cu un mesaj-text

Modele interesante pentru personalizarea imaginii ca efect foto unic. Adaugă un text la propria fotografie, pentru a întări mesajul pe care doreşti să îl transmiţi.

Inserare text în poze

  • Inserează un text unic în fotografiile tale
  • Descarcă şi trimite gratuit fotografiile prelucrate (sub formă de felicitare sau e-card)
  • Gamă largă de modele ingenioase
  • Idei pentru un cadou unic: oferă cadou fotografii personalizate cu text
 

Inserare text unic în imagine: personalizează poza cu un text

Conform proverbului, o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte. Dar cât de multe ar spune fotografia ta dacă ai insera şi un text? Nici că ai putea transmite un mesaj mai puternic. Cu ajutorul funcţiei Photofancy de inserare a unui text în poză, poţi scrie o întreagă poveste într-un text scurt sau poţi da „sare şi piper” imaginii, prin introducerea unui mesaj comic. Fie pentru a oferi explicaţii cu privire la imagine, fie pentru a crea un efect – de exemplu, prin adăugarea unei interjecţii. În funcţie de modelul ales, poţi personaliza fotografia astfel încât să transmiţi un mesaj sugestiv, amuzant sau neobișnuit. Tu alegi: de la simplă explicitare a fotografiei până la fotoreportaj complex, cu mai multe mesaje care descriu acelaşi context.

Inserare a textului dorit în fotografie; descărcare gratuită a imaginii

Pe PhotoFancy, în centrul atenţiei se află personalizarea modelelor alese de către tine. Foloseşte funcţia de inserare a unui text în imagine, care este gratuită şi care nu condiţionează în niciun fel introducerea textului în imagine. O poţi descărca gratuit, pentru colecţia ta personală de fotografii, sau o poţi folosi ca mesaj personalizat cu fotografie şi text pentru prietenii de pe reţelele sociale. PhotoFancy îţi oferă fotografia personalizată cu text la calitate superioară, respectând prevederile generale privind protecţia datelor. Paza bună trece primejdia rea! Tu eşti autorul şi îţi păstrezi drepturile, fără implicarea vreunui terţ şi fără cedarea dreptului de utilizare. PhotoFancy insistă ca tu să fii titularul de drept al imaginii tale, dar să nu încalci nicio prevedere legală în privinţa fotografiei încărcate; în rest, PhotoFancy nu solicită date pentru folosirea acesteia. Inserare text în poză: gratis, fără condiţii!

Inserare text de efect: cadouri personalizate cu imagini

Alături de efectele foto, opţiunile de prelucrare a imaginii şi colajele foto, inserarea textelor în fotografii este unul dintre instrumentele destinate personalizării cadourilor unice cu fotografie. Transformă-ţi ideea de cadou personalizat cu fotografie într-o surpriză unică sau într-un minunat mesaj de dragoste, cu ajutorul unui text amuzant care să însoţească imaginea aleasă. După inserarea textului în imagine, poţi salva imaginea în calculator, o poţi împărtăşi direct cu prietenii pe Facebook sau poţi alege să oferi un cadou absolut unic cu imaginea creată. Inserare text în fotografii: acum îţi oferim şi produse personalizate cu fotografia şi textul tău.

Inserare text magic în fotografie: textul sau numele tău integrate în imagine

O metodă potrivită pentru a învălui în magie textul inserat în imagine este integrarea textului într-un model din colecţia foto MagicName® de pe PhotoFancy. Introduci textul şi te minunezi! Ca într-un număr de magie, în fotografia aleasă este inserat textul tău. Iluzia perfectă la calitate superioară. Încearcă acum şi inserează text în fotografii cu funcţia magică!

Top
* Prețurile afișate conțin TVA, însă nu includ costurile pentru transport.

Te rugăm să aştepţi, previzualizarea este în curs de generare.
Acest proces poate să dureze până la 40 de secunde.