În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Brelocuri personalizate cu poza ta

Breloc individual, personalizat online, cu fotografia sau numele tău. Breloc foto de înaltă calitate disponibil în diferite modele

  • Încarcă și modifică online fotografia ta
  • Numeroase template-uri pentru colaje foto
  • Imprimare foto Doming cu efect 3D
  • Filtre și efecte foto creative
  • Breloc individual cu imaginea ta
  • Suprafață din rășină, rezistentă la zgârieturi
  • Disponibil și în varianta MagicName
  • Inclusiv cutie cadou de metal
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Brelocul tău foto individual – personalizat și imprimat cu imaginea sau numele tău

PhotoFancy îți oferă posibilitatea de a-ți încărca propria fotografie și de a o optima online cu ajutorul software-ului gratuit de modificare a imaginii. În plus, poți utiliza imaginea rezultată pentru personalizarea și imprimarea unui breloc din gama noastră de produse. Așadar, obții un suport cheie unic care se distinge de brelocurile tradiționale, deoarece este personalizat și imprimat cu motivul tău individual. În magazinul nostru ai posibilitatea să alegi unul dintre următoarele brelocuri: breloc clasic sau în formă de inimă, cu suport piele, breloc practic tip brichetă, cu funcție cuțit de buzunar, tip Stick-USB sau desfăcător de sticle. Toate brelocurile destinate personalizării au un finisaj cromat. În orice caz, vei intra în posesia unui breloc personalizat de înaltă calitate având imprimată fotografia ta.

Breloc foto personalizat – creează un cadou foto cu motivul tău

Un breloc cu fotografia individuală este perfect pentru un cadou foto sau publicitate. Astfel, poți personaliza brelocul cu imaginea ta, oferindu-i o valoare deosebită: poate fi oferit în cadou ca amintire, talisman sau - în cazul în care îl personalizezi cu logo-ul tău – articol de publicitate. De asemenea și în situația în care nu ai o fotografie la îndemână, PhotoFancy îți oferă o alternativă : cu MagicName îți stă la dispoziție o aplicație gratuită, cu ajutorul căreia poate fi introdusă , la alegere, numele tău sau al unei alte persoane în imagini magice și fotorealiste cu diferite locuri și peisaje. Din această categorie pot face parte și motive ca „Vară / Vacanță“, „Dragoste“, „Sport“ sau „Zi de naștere“. Așadar, ai mai multe posibilități pentru a personaliza un breloc cu fotografia sau numele tău. Indiferent dacă brelocul foto este oferit în cadou, utilizat ca instrument de promovare sau destinat în folos personal , acesta este la fel de practic cât și individual.

Breloc cromat personalizat cu fotografia individuală, cu înveliș de rășină de înaltă calitate

Imprimarea brelocului nu se realizează printr-o modalitate ușoară. Fotografia ta imprimată pe breloc va fi acoperită cu un strat clar de rășină. Această procedură se numește Doming și posedă caracteristici unice: în primul rând fotografia ta va fi protejată împotriva zgârieturilor și factorilor nocivi ale vremii și în al doilea rând va avea o strălucire aparte. Suprafața ușor bombată (Domul) creează o funcție obiectivă (efect de lentilă), ceea ce conferă fotografiei tale, alături de adâncimea de culoare, și o plasticitate deosebită. Brelocul foto în sine este un produs de înaltă calitate. Toate brelocurile personalizate sunt cromate, inelul brelocului deosebindu-se calitativ de inelele cheie tradiționale. Totodată, primești împreună cu brelocul tău o cutie cadou de metal. Așadar, personalizezi un breloc foto individual, caracterizat printr-o calitate înaltă a materialului și imprimării.