În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Glob de zăpadă personalizat cu fotografie

Creează un glob de zăpadă și personalizează-l cu fotografie: PhotoFancy imprimă modelul ales de către tine pe un glob de zăpadă unic, personalizat cu fotografie. Personalizează-ți globul de sticlă cu o imagine sau o fotografie din arhiva personală!

  • Glob de zăpadă cu fotografie
  • Calitate excelentă a imprimeului (fotografia poate fi schimbată)
  • Poate fi personalizat pe ambele părți
  • Globul poate fi umplut cu zăpadă sau cu inimioare
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Creează și personalizează cu fotografie un glob de zăpadă fermecat

Un glob de zăpadă personalizat cu fotografia ta se deosebește printr-un singur detaliu de un glob de zăpadă „normal“, dar acest detaliu este extrem de important: în timp ce într-un magazin poți alege numai dintre globurile disponibile, în cazul unui glob de zăpadă cu fotografie poți alege singur modelul care va fi vizibil în glob. În loc de un model fără personalitate, PhotoFancy îți oferă un glob cu o imagine aleasă chiar de către tine. Astfel, nu numai că poți crea singur globul de zăpadă personalizat cu fotografie, ci poți evidenția în mod special fotografia aleasă: datorită sticlei curbate și a lichidului se creează un efect de lupă, iar culorile intense ale imprimeului strălucesc. „Fulgii de zăpadă“ caracteristici unui glob de zăpadă și modelul personalizat asigură un efect de mișcare.

Imprimare glob de sticlă - cadou ingenios cu model personalizat

Poți crea un glob de zăpadă personalizat cu fotografie atât pentru tine cât și pentru a-l oferi cadou. În funcție de ocazie și de persoana căreia îl oferi, poți alege modelul potrivit, pe care noi îl vom imprima pe globul de zăpadă. Dă frâu liber imaginației! Pentru persoana iubită poți crea un glob de zăpadă romantic, personalizat cu fotografie, în stilul unui puzzle în formă de inimă, și să găsești astfel un loc special pentru fotografia voastră de cuplu. Pentru prietenii și prietenele tale, un glob de zăpadă este cadoul perfect dacă încă te afli în căutarea unor mici cadouri de Crăciun. Poți personaliza un glob de zăpadă și pentru acasă, exact așa cum îți dorești, pentru a crea o atmosferă plăcută - la fel ca în cazul unei lumânări sau al altui articol decorativ, în funcție de anotimp.

Creează singur un glob de zăpadă și personalizează-l cu fotografia ta

Putem personaliza globul de zăpadă cu orice fotografie pe care ne-o pui la dispoziție pentru imprimare sau cu un model MagicName. Nu contează tipul fotografiei - poate fi o siglă, un peisaj de iarnă, doi îndrăgostiți sau copii la joacă. Putem imprima orice imagine pe globul de zăpadă personalizat cu fotografie. Însă alegerea modelului nu este singura modalitate prin care poți personaliza globul de sticlă: poți adăuga un text, poți crea o ramă pentru imagine ori un colaj din mai multe fotografii sau poți încerca celelalte efecte foto. La fiecare pas al prelucrării, poți previzualiza globul, astfel că poți face modificările pe loc, în ton cu imaginația și personalitatea ta. Imprimăm globul de zăpadă abia atunci când ești complet mulțumit de modelul ales.