În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă iPad 2020 personalizată cu o fototgrafie sau un nume

Transformăm husa pentru iPad (generația a 8-a) într-un articol unicat care va atrage toate privirile! Imprimăm pe husa ta iPad (2020) un model creat de tine: o fotografie, un nume sau un text la alegere.

  • Personalizare husă individuală pentru tabletă
  • Imprimeu textil de calitate superioară
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Cu funcție de fixare în 3 trepte
  • Protecția optimă pentru iPad 8
  • Gamă variată de modele creative
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă foto pentru iPad 2020, personalizată individual

Cauți o husă iPad care să fie practică, eficientă și, în același timp, individuală? Atunci te afli la locul potrivit! Pe PhotoFancy îți poți crea rapid și simplu o husă personalizată iPad 8 (2020), inscripționată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere. Indiferent dacă o vei oferi cadou celor dragi sau dacă o vei păstra ca instrument util pentru birou, husa personalizată pentru iPad 8 îți protejează tableta împotriva zgârieturilor și a altor deteriorări, conferindu-i o notă extrem de personală.

Husă personalizată iPad 2020 - cu fotografie, nume sau text

Dorești să-ți transformi husa pentru tabletă într-un accesoriu unicat? La noi poți personaliza husa iPad 2020 cu o fotografie, un nume sau un text la alegere, iar procesul are loc online, fără bătăi de cap. Inspiră-te și descoperă numeroase modele creative pe care le poți folosi pentru a evidenția un nume sau un mesaj text, sau încarcă fotografia ta preferată. Nu este necesar să descarci un software special, deoarece personalizarea are loc direct în configuratorul nostru online. Aici poți să încarci o imagine, să introduci un nume sau un mesaj și să aplici efecte foto interesante. După plasarea comenzii, noi inscripționăm pe husă exact modelul creat de tine, iar la scurt timp te vei bucura de husa ta foto pentru iPad (generația a 8-a).

Carcasă personalizată pentru tabletă: iPad 8 (generația a 8-a)

Husele noastre pentru iPad 8 2020 surprind prin calitatea superioară și prin aspectul deosebit. Pentru a inscripționa imaginea pe husă, folosim metoda imprimării textile: imprimeul strălucitor va atrage privirile celorlalți. În plus, husa flipcase neagră pentru iPad 8 dispune de o funcție practică de fixare. Astfel, vei fi perfect dotat(ă), atât în mediul profesional cât și în cel personal. Exteriorul husei este fabricat din imitație de piele de înaltă calitate, iar interiorul - din catifea textilă. Husa înconjoară întreaga tabletă iPad (2020), protejând-o în acest mod împotriva zgârieturilor sau a altor deteriorări. Astfel, husa pentru iPad 2020, personalizată cu un model la alegere, va deveni accesoriul tău de zi cu zi, practic și individual.