În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată Samsung Galaxy A12 cu fotografie sau nume

Creează chiar tu o husă foto individuală pentru Samsung Galaxy A12! Este extrem de simplu, iar noi imprimăm imaginea, numele sau textul ales pe husa ta de protecție.

  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Imprimeu de calitate superioară
  • Personalizare în stilul tău individual
  • Prelucrează gratuit imaginile
  • Protecția optimă pentru smartphone-ul tău
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă de mobil personalizată pentru Samsung Galaxy A12

Dorești să-ți protejezi smartphone-ul și să-i conferi în același timp o notă personală? Atunci te afli în locul potrivit! Pe PhotoFancy poți crea chiar tu husa pentru Samsung Galaxy A12 care ți se potrivește perfect. Descoperă numeroase modele creative, care vor scoate în evidență numele tău, un motto amuzant sau un mesaj-text afectuos. Alternativ, putem imprima o fotografie din arhiva ta pe husa de mobil personalizată. Indiferent dacă alegi o imagine din concediu, o fotografie cu perechea ta sau un portret de familie, nu există limite privind creativitatea! Alegând o husă foto individuală pentru Galaxy A12, nu doar îți evoci personalitatea, ci îți și protejezi telefonul împotriva zgârieturilor și a altor deteriorări. Din acest motiv, PrintPlanet îți pune la dispoziție diferite tipuri de huse pentru Galaxy.

Husă foto pentru smartphone-ul tău Samsung Galaxy A12

Varianta clasică a huselor de mobil este carcasa pentru Samsung Galaxy A12, fabricată din material sintetic. Această husă are inserții de metal pe partea din spate, care îi conferă rezistență și stabilitate. Opțiunea cu bumper îți oferă protecție premium suplimentară împotriva șocurilor. Iar imprimeul strălucitor va pune în scenă modelul ales. Poți opta și pentru varianta de imprimare de jur-împrejur, care permite inscripționarea modelului și pe suprafețele laterale ale husei. Astfel vei crea o husă de protecție Samsung Galaxy A12 cu o fotografie sau un nume, care va surprinde prin aspectul elegant.

Carcasă de protecție perfectă: flipcase Samsung Galaxy A12 cu fotografie sau nume

O alternativă interesantă este husa flipcase fabricată din imitație de piele neagră. Pe PhotoFancy îți poți crea chiar tu un flipcase pentru Samsung Galaxy A12, care va atrage privirile celorlalți, îți va proteja mobilul, dar care este și extrem de utilă. Aceasta înconjoară smartphone-ul și are o închidere cu magnet. În acest mod, husa flipcase oferă protecție de jur-împrejur nu numai părții din spate și canturilor, ci și ecranului. Buzunarele interioare deosebit de practice sunt ideale pentru carduri și documente de identitate. Astfel, obiectele cele mai importante vor fi mereu la îndemână.

Cum creezi husa ta de mobil pentru Samsung Galaxy A12

Conferă-i smartphone-ului tău o notă personală, comandând o husă foto Galaxy A12 cu un model propriu. Pe PhotoFancy poți personaliza online husa ta individuală pentru Samsung Galaxy A12: este rapid și simplu. Personalizarea se realizează direct în configuratorul nostru online, așadar nu este necesar să descarci un software dedicat. Descoperă modelele noastre creative și inspiră-te pentru a evidenția numele sau textul dorit, sau alege să creezi husa fără model. Te vom redirecționa către configuratorul nostru online. Aici poți să încarci fotografia preferată, să introduci un nume sau un text, să încerci efecte foto și să adaptezi modelul în continuare. După plasarea comenzii, vom începe direct cu imprimarea fotografiei sau a numelui pe husa ta. În general, husa este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel te vei bucura în doar câteva zile de noua ta husă!