În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Suport pentru farfurie personalizat cu numele și fotografia ta

Personalizare suport pentru farfurie cu fotografia ta: dă viață micului-dejun și creează o atmosferă placută la masă. Este simplu să personalizezi suporturi pentru farfurii – nu trebuie decât să incarci o fotografie, iar noi o imprimăm apoi pe suporturi.

  • Suporturi pentru farfurii personalizate cu modelul și textul alese de către tine
  • Rezistent la zgârieturi și ușor de curățat
  • Fotografia ta pe un suport cu efect de geam mat transparent sau plastic alb
  • Dimensiune optimă: 390 mm x 290 mm
  • Imprimare directă de calitate superioară, în 6 culori, pentru nuanțe și tonuri perfecte
  • Disponibil și în varianta hârtie de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Un suport pentru farfurie personalizat cu nume sau fotografie, pentru orice ocazie

Un suport pentru farfurie personalizat cu fotografie este un cadou personalizat ideal pentru bunici, părinți sau partenerul de viață. Zâmbetul nepoților sau fotografia de la propria nuntă pe suporturile pentru farfurii garantează o atmosferă placută în timpul mesei! Dacă dorești să personalizezi suport pentru farfurii, poți folosi o fotografie din arhiva personală sau poți alege un model deja existent din colecția noastră! Un peisaj exotic pe suportul pentru farfurie creează, ca prin magie, o atmosferă de concediu la masă. Opțiunea de previzualizare iți arată cum va arată varianta finală a suportului pentru farfurii. Poți personaliza suportul pentru farfurii inserând modelul propriu într-o ramă ori un scurt text sau nume cu ajutorul funcției noastre MagicName. Personalizarea suporturilor pentru farfurii este simplă ca bună-ziua! La suportul pentru farfurie personalizat se potrivește perfect și o vază de flori personalizată - pentru mai mult stil. Însă suporturile pentru farfurii nu creează o atmosferă placută doar în viața de zi cu zi. La noi poți personaliza și suporturi pentru farfurii din hârtie rezistentă, pentru urmatoarea petrecere, la care obții reduceri pentru cantități mai mari.

Suport pentru farfurie personalizat cu numele tau

Un suport pentru farfurie nu creează o atmosferă placută numai daca are imprimată o fotografie. Cu funcția noastră MagicName îți poți personaliza suportul pentru farfurie cu un nume sau cu texte scurte. Pentru aceasta, trebuie să-ți alegi un model din colecția noastră și să introduci textul care dorești să apară pe suport. Hocus-pocus și acesta este adăugat modelului, pe care noi îl imprimăm apoi pe suportul pentru farfurie. Pentru personalizarea suporturilor pentru farfurii poți incerca diverse modele și mesaje pană le găsești pe cele care îți plac cel mai mult. Pentru personalizarea suporturilor de farfurii avem modele romantice, comice și multe altele. Modelul ales pentru suportul de farfurie se pretează perfect și la o  sau un tocător personalizat.

Un suport pentru farfurie de calitate superioara, personalizat cu fotografie

Imprimarea suportului tău pentru farfurie se realizează la standarde superioare. Suporturile sunt produse din plastic, ceea ce înseamnă că nu necesită spălare și călcare greoaie pentru ca masa ta să arate perfect. Suporturile tale pentru farfurii sunt lavabile, rezistente la zgârieturi și, astfel, mereu în formă! Suporturile sunt imprimate în culori intense. Pentru suporturile personalizate cu fotografie poți alege dacă dorești ca fotografia să fie imprimată la claritate maximă sau cu efect de geam mat transparent. În ambele cazuri, suporturile tale pentru farfurii atrag toate privirile!