În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată Huawei P Smart 2020

Transformă-ți smartphone-ul într-un dispozitiv elegant care atrage toate privirile! Pe Photofancy poți crea husa ta pentru Huawei P Smart 2020, personalizată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere.

  • Personalizare husă individuală
  • Protecția perfectă împotriva șocurilor și a murdăriei
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Inclusiv prelucrare gratuită a imaginilor tale
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Un accesoriu elegant: husă personalizată Huawei P Smart 2020

Smartphone-ul te însoțește permanent? Îți notezi întâlnirile, discuți cu prietenii prin mesaje-text și folosești camera pentru a păstra în amintire cele mai frumoase momente din viața ta? Pentru a te bucura multă vreme de mobilul tău, se recomandă utilizarea unei huse de protecție. Stai liniștit(ă), pentru asta nu e nevoie să folosești husele Huawei monotone. Pe Photofancy, personalizarea unei huse individuale pentru Huawei P Smart 2020 este simplă, rapidă și intuitivă. Noi inscripționăm pe husă o fotografie, un nume sau un text la alegere. Modelul pentru personalizarea husei de mobil îl vei alege în întregime chiar tu. Indiferent dacă preferi o fotografie cu jumătatea ta, un portret de familie sau o imagine din concediu, imaginației tale nu-i sunt impuse limite. Sau descoperă numeroasele modele creative pe care ți le punem la dispoziție, pe care le poți folosi pentru a evidenția numele introdus sau un motto amuzant. Dă frâu liber imaginației și arată-ți personalitatea cu ajutorul unei huse smartphone unicat pentru Huawei P Smart 2020.

Husă smartphone Huawei P Smart 2020 cu fotografie

Varianta clasică este carcasa neagră din material sintetic. Hard case-ul, cu inserții de metal, este rezistent și protejează partea din spate și marginile laterale ale telefonului. Opțiunea cu bumper îți oferă protecție premium împotriva șocurilor. Iar imprimeul foto de înaltă calitate va atrage toate privirile asupra imaginii imprimate pe husa pentru smartphone. Dacă dorești să-ți creezi singur(ă) husa pentru Huawei P Smart 2020 și să le arăți tuturor fotografia ta preferată, carcasa este accesoriul ideal de zi cu zi pentru tine.

Flipcase practic: carcasă de protecție Huawei P Smart 2020 cu o imagine proprie

O alternativă practică este husa flipcase pentru Huawei P Smart 2020, inscripționată cu o imagine, un nume sau un text la alegere. Aceasta înconjoară tot telefonul și are o închidere cu magnet. Husa foto îți oferă o protecție ideală de jur-împrejur, protejând nu doar partea din spate și canturile, ci și ecranul. Flipcase-ul are buzunare interioare practice pentru carduri și cărți de identitate, care îți permit să ai mereu la îndemână obiectele cele mai importante. Husa flipcase personalizată cu fotografie sau nume are decupaje adecvate pentru cameră, butoane și porturi, care asigură o utilizare rapidă a tuturor funcțiilor pe care le oferă telefonul tău Huawei P Smart 2020.

Husă de mobil Huawei P Smart 2020 cu o fotografie din arhiva personală

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa de mobil pentru Huawei P Smart 2020? Atunci te afli la locul potrivit. Pe Photofancy poți crea chiar tu, online, o husă, fără a fi necesar să descarci un software dedicat! Mai întâi alege unul dintre numeroasele modele pe care ți le punem la dispoziție. Sau alege să creezi fără model și te vom redirecționa automat către configuratorul online. Aici poți să încarci o imagine, să introduci un nume sau un text și să ajustezi modelul cum dorești. În previzualizarea produsului vei vedea permanent husa ta foto pentru Huawei P Smart 2020. După plasarea comenzii, imprimăm pe aceasta exact modelul pe care l-ai creat. În general, husa pentru smartphone este gata de livrare în termen de 24 de ore. În doar câteva zile te vei bucura de husa individuală care îți protejează în mod optim telefonul!