În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă iPad 2019 personalizată

Pe Photofancy poți crea rapid și simplu o husă unicat pentru iPad 2019, personalizată cu o imagine, un nume sau un text la alegere.

  • Personalizare husă pentru iPad 7
  • Cu funcție de fixare în 3 trepte
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Decupaje adecvate pentru cameră și porturi
  • Imprimeu textil de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată pentru tabletă iPad 2019, cu poze, nume sau text

Personalitatea ta este unică! Arată-le tuturor acest lucru cu ajutorul unei huse individuale pentru iPad 2019, personalizate cu o fotografie, un nume sau un text la alegere! La noi poți crea huse iPad pe care noi imprimăm apoi modelul ales. Printre modelele pe care le oferim se numără și iPad 7 (2019). Protejează-ți tableta cu o husă de protecție unicat. În acest fel, te vei bucura multă vreme de dispozitivul tău. Pe Photofancy vei găsi numeroase modele creative pe care le poți folosi pentru personalizarea husei iPad 2019. Imprimeul va arăta exact așa cum îți dorești, iar tu vei beneficia nu doar de protecție de jur-împrejur pentru tabletă, ci și de o husă iPad 2019 care va atrage toate privirile.

Personalizare husă individuală pentru iPad 7

Husa pentru iPad 2019 îți protejează tableta, evidențiindu-se în același timp prin aspectul deosebit. Dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru iPad 7, poți face acest lucru pe Photofancy! Dă frâu liber creativității și creează un model unicat. Indiferent dacă alegi o imagine romantică din cel mai recent concediu, o fotografie cu jumătatea ta, un instantaneu amuzant cu câinele tău sau o fotografie de familie, noi o vom imprima pe husa iPad 2019 cu fotografie.

Husă pentru iPad 2019 imprimată cu un model la alegere

Protejează-ți tableta iPad 7 folosind o husă cu model individual. Imprimeul textil,în profunzimea fibrelor, te va surprinde prin calitatea sa. Iar datorită funcției de fixare pentru prezentări vei putea oricând să te uiți comod la clipuri video sau să-ți prezinți fotografiile. Husele pentru iPad 7 (2019) sunt fabricate din imitație de piele neagră, prelucrată la standarde superioare. Imprimeul poate fi curățat și este rezistent la uzură. Decupajele corespunzătoare pentru cameră și porturi te ajută să folosești tableta oricând, fără limitări, chiar dacă aceasta este protejată de husa flipcase. Din acest motiv, husa iPad 7 (2019) cu fotografie constituie un accesoriu practic și elegant pentru facultate, la serviciu sau în timpul liber.

Carcasă iPad (2019) personalizată cu o imagine sau un text propriu

Pe Photofancy, personalizarea online a husei iPad 7 (2019) este rapidă, simplă și intuitivă. Poți să alegi un model creativ sau să creezi husa fără modelele pe care ți le punem noi la dispoziție. Apoi te vom redirecționa direct în configuratorul nostru online, unde poți să încarci fotografia și să introduci un nume ori un text. Husa pentru iPad 7 este vizibilă permanent în previzualizare. După plasarea comenzii, vom imprima pe husa de protecție iPad 7 (2019) modelul exact așa cum l-ai creat. În general, husa este gata pentru livrare în termen de 24 de ore. După doar câteva zile, vei ține în mână husa ta personalizată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere.