În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cadouri pentru începutul anului școlar: idei de cadouri personalizate pentru prima zi de școală

Cadouri personalizate pentru începutul anului școlar: dacă te afli încă în căutarea unor cadouri pentru prima zi de școală a copilului, PhotoFancy este locul potrivit. Personalizează cadouri unice cu fotografia ta, pentru prima zi de școală.

  • Idei de cadouri personalizate pentru prima zi de școală
  • Personalizare cu fotografie, text sau nume: ghiozdan copii, penar, sac sport etc.
  • Cadouri personalizate cu fotografie – pentru elevi mici și mari
  • Calitate excelentă a imaginii imprimate
  • Universul tematic „Copiii și școala“: gamă extinsă de cadouri personalizate pentru prima zi de școală
Filter
  1. Mousepad

    La fel de mic ca 18,95 RON
    Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Cadouri pentru prima zi de școală, personalizate cu modelul ales de către tine

Prima zi de școală este un moment deosebit în viața copilului tău. Pe PhotoFancy poți onora acest eveniment așa cum se cuvine, oferindu-i piciului cadouri cu model unic pentru prima zi de școală. Începutul școlii trebuie să rămână o amintire plăcută, chiar dacă este doar prima zi din multele ce vor urma. Există multe idei de cadouri pentru prima zi de școală, însă cele mai utile și practice se regăsesc în toți sacii cu rechizite școlare. Astfel, este și mai plăcut dacă piticul tău primește cadouri pentru prima zi de școală personalizate cu o fotografie aleasă de către tine. Copilul va primi un cadou unic pentru prima zi de școală, fără a fi însă necesar să renunțe la articolele clasice.

Idei de cadouri personalizate pentru prima zi de școală

Cadourile pentru prima zi de școală trebuie să-l bucure pe copil, însă în același timp trebuie să fie și practice. Cum ar fi, de exemplu, câteva articole utile pentru școală – o sticlă pentru apă sau un penar: este extrem de simplu să personalizezi aceste cadouri pentru prima zi de școală, pe care noi le imprimăm apoi cu fotografia aleasă de către tine. Sacii pentru ora de sport sau rucsacurile mici pot fi comandate și ca genți foto, pe care noi le imprimăm cu fotografia ta pentru prima zi de școală a copilului. Și un suport pentru birou personalizat cu fotografie este un cadou potrivit pentru prima zi de școală – învățarea îi va face copilului mai multă plăcere și va fi mai motivat. Desigur că putem imprima și alte cadouri; cadourile personalizate pentru prima zi de școală nu trebuie neapărat să aibă legătură cu școala. Indiferent de produsele alese, PhotoFancy îți imprimă fotografia pe orice cadou pentru prima zi de școală, pe care îl poți personaliza exact așa cum dorești.

Imprimare cadouri pentru prima zi de școală, personalizate cu fotografia ta

Pe PhotoFancy poți personaliza în mai multe feluri cadourile pentru prima zi de școală. Nu este necesar să descarci niciun software – toți pașii pentru personalizarea cu fotografie a cadourilor pentru prima zi de școală îi parcurgi direct pe site. Poți încărca imaginea originală, pe care noi o imprimăm apoi pe cadourile tale pentru prima zi de școală. Dacă dorești, poți prelucra fotografia, alegând un model cu ramă sau un colaj de mai multe fotografii. Dacă dorești să personalizezi cadourile pentru prima zi de școală fără fotografie, poți crea singur un model ingenios cu MagicName. Nu trebuie decât să introduci un nume sau un text scurt într-un model pe care îl alegi din colecția noastră. Literele sunt integrate atât de bine în imagine încât arată ca și cum ar fi o fotografie obișnuită.