În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare și imprimare recipient pentru biscuiți cu fotografia ta

Personalizează și imprimă un recipient pentru alimente cu fotografia ta: dacă ești în căutarea unor cadouri personalizate și dorești să creezi propriul model pentru un recipient de alimente, poți comanda un recipient de ceramică - pentru tăiței, orez sau mai ales biscuiți. Aceștia se pastrează mai mult timp dacă îi depozitezi într-un recipient special.

 • Recipient din ceramică cu propriul model sau text
 • Ceramică albă, stralucitoare, de calitate superioară
 • Imprimare a fotografiei la standarde superioare
 • Recipientul păstrează prospețimea alimentelor datorită capacului cu garnitură etanșă de plastic
 • Rezistență extraordinară a modelului imprimat, datorită imprimării prin transfer termic
 • Material sigur pentru alimente (biscuiți, fursecuri, tăiței etc.)
Filter
 1. Cutie pentru biscuiți 'Premium'

  189,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Imprimare recipient biscuiți personalizat cu fotografie

Un recipient personalizat pentru fursecuri este un obiect atât practic cât și decorativ. Este practic, deoarece biscuiții rămân proaspeți mai mult timp dacă sunt depozitați într-un recipient special. Acest lucru este cu atât mai important în perioada Crăciunului, atunci când coacem cantități mari de fursecuri sau biscuiți. Recipientele pentru alimente constituie astfel cadouri de Crăciun ideale, mai ales dacă sunt umplute cu dulciuri gătite în casă. Și este decorativ, deoarece recipientul poate fi personalizat cu fotografia ta, creându-se astfel un model individual. Și mai există încă un motiv pentru care este practic: personalizarea cadourilor este simplă ca bună-ziua! Creezi modelul pe care îl dorești, iar noi îl imprimăm apoi pe recipient. Îți poți personaliza recipientul prin adăugarea unei fotografii din arhiva personală sau prin adăugarea unui text la unul dintre modelele ingenioase pe care ți le punem la dispoziție. Prin intermediul funcției de previzualizare, în timpul personalizării poți alege să vezi exact cum vor arăta cadourile tale personalizate cu fotografie. Cadourile personalizate sunt potrivite nu numai în perioada Crăciunului - cadourile cu model propriu au succes cu orice altă ocazie.

Imprimare recipient alimente personalizat cu nume

Dacă dorești să personalizezi un recipient pentru alimente, ce poate fi mai ușor decât imprimarea unui nume pe acesta? Îți creezi propriul model, iar noi îl imprimăm pe recipient. Este extrem de simplu: îți punem la dispoziție o mulțime de modele ingenioase pe care le poți folosi pentru a personaliza cadourile din colecția noastră și în care, cu ajutorul funcției MagicName, poți insera un nume. La urmă, modelul creat de către tine arată ca ieșit din fabrică. Cu funcția de previzualizare poți vedea modelul creat și continua personalizarea până când ești sută la sută mulțumit. Dacă ești în căutarea unor produse personalizate, aici te afli la locul potrivit. Însă un recipient pentru alimente personalizat cu nume este și extrem de practic pentru birou, mai ales în combinație cu o cană personalizată cu nume. Astfel, colegii vor înțelege foarte clar mesajul tău: cafeaua mea, biscuiții mei!

Recipient alimente din ceramica de calitate superioară

Un recipient pentru alimente personalizat cu fotografie trebuie să arate bine și să păstreze prospețimea produselor depozitate. Dacă alegi să comanzi un recipient personalizat cu propriul model, primești un produs care îndeplinește întocmai aceste două cerințe. Recipientul este fabricat din ceramică albă, iar noi imprimăm fotografia direct pe recipient. Imaginea imprimată pe acesta va avea culori intense, rezistente, astfel încât cadourile pe care le oferi să poata fi admirate mult și bine. Și pentru ca produsele păstrate să-și păstreze prospețimea, capacul recipientului este prevăzut cu o garnitură etanșă de plastic. Chiar dacă recipientul personalizat este imprimat, acesta rămane sigur pentru alimente. Noi îl considerăm predestinat pentru biscuiți, însă poate fi folosit pentru orice alt aliment care necesită depozitare într-un spațiu întunecat și într-un recipient care să păstreze prospețimea.

Recipientul pentru alimente personalizat ca mediu de publicitate

Cadourile personalizate cu fotografie sunt ideal de oferit nu numai în familie, ci pot fi folosite foarte eficient și ca medii de publicitate. Un recipient pentru alimente personalizat cu sigla sau sloganul tău este extrem de ingenios. Nu găsești multe spații destinate pauzelor în care să nu se potrivească un recipient pentru alimente. Să oferi cadou recipiente pentru alimente este o idee foarte bună: în pauze lumea este binedispusă, mănâncă biscuiți, iar numele tău este vizibil. Acest lucru este valabil și dacă alegi să personalizezi recipiente de alimente cu numele firmei tale: clienții tăi se bucură de fursecuri, în timp ce recipientul în care sunt depozitate transmite mesajul tău.