În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare și imprimare huse tablete pentru iPad Pro

Husă pentru iPad Pro 9,7, iPad Pro 12,9 și iPad Pro 10,5, personalizată cu fotografie: PhotoFancy imprimă fotografiile tale pe huse pentru tabletele iPad Pro. Îți poți personaliza singur o husă unicat pentru iPad Pro, care îți va proteja tableta sau care te va ajuta să citești mai ușor!

  • Personalizare husă iPad Pro
  • Cu funcție de poziționare în 3 unghiuri
  • Compatibilă cu tableta ta iPad Pro 9,7, iPad 10,5 sau iPad Pro 12,9
  • Decupaje adecvate pentru cameră și porturi
  • Calitate fotografică excelentă, datorită imprimării textile
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă foto personalizată pentru iPad: fotografia ta imprimată pe o husă pentru iPad Pro 9,7, iPad Pro 10,5 și iPad Pro 12,9

Dacă dorești să-ți personalizezi singur o husă pentru iPad Pro 12,9, iPad Pro 10,5 sau iPad Pro 9,7, pentru a conferi tabletei tale individualitate și protecție, atunci PhotoFancy este locul potrivit. Aici îți poți personaliza huse rezistente și practice pentru tabletele iPad Pro, iar noi imprimăm modelul ales de către tine pe acestea. Pentru a imprima modelul pe husa pentru tableta iPad Pro, folosim metode de imprimare de cea mai înaltă calitate. Modelul ales este imprimat pe husa de protecție personalizată cu fotografia ta prin intermediul metodei folosite și în cazul tricourilor noastre de calitate: imprimarea textilă. În acest scop, pe partea exterioară a husei există o aplicație textilă, care poate fi personalizată. Nu aplicăm pur și simplu folii, ci vopsim în profunzime fibrele materialului. Astfel obținem un imprimeu complet rezistent la uzură și la zgârieturi pentru husa ta iPad personalizată cu fotografie.

Huse practice cu funcție de poziționare: husă pentru iPad Pro 10,5, iPad Pro 12,9 și iPad Pro 9,7 personalizată cu fotografie

Husa ta nouă pentru iPad Pro personalizată cu fotografie îți protejează tableta și are un aspect plăcut, dar are și o funcție suplimentară. Datorită unui sistem simplu, poți poziționa tableta rapid și în siguranță, de exemplu pentru a te uita la filme, fără a fi necesar să o ții cu mâna. Sigur experiența nu este aceeași ca cea trăită atunci când vizionezi filmele pe o pânză de mari dimensiuni, însă poți compensa cu ajutorul unor perne și pilote, care te vor face să te simți extrem de comod pe propria canapea. Pentru a poziționa tableta iPad Pro, nu trebuie decât să îndoi coperta husei de protecție în spate și să așezi tableta pe aceasta. Tableta se va sprijini pe prelungirea copertei și nu va aluneca.

Husă unicat pentru tableta iPad Pro: personalizează-ți singur o husă foto

Îți poți personaliza singur husa pentru iPad Pro cu o fotografie din arhiva personală, pe care o vom imprima pe husă, sau cu un model MagicName. În ambele cazuri tu hotărăști cum va arăta husa ta foto cu model unicat. Pentru a crea un model MagicName, trebuie să cauți o imagine potrivită, în care noi vom adăuga ca prin minune un nume sau un text scurt. Textul nu este format din litere simple, ci din elemente cum ar fi petale sau nori. Dacă te hotărăști pentru o husă pentru iPad Pro 9,7, iPad Pro 10,5 sau iPad Pro 12,9 cu fotografia ta, ai și mai multe posibilități de personalizare. Încearcă-le pe toate, iar noi imprimăm modelul ales pe husa ta unicat!