În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Huawei P30

Te afli în căutarea unei huse creative pentru mobilul tău? Cum ar fi dacă ai crea chiar tu modelul pentru husa Huawei P30 dând frâu liber imaginației?

  • Personalizare husă pentru Huawei P30
  • Protecție optimă pentru smartphone-ul tău
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de modele creative
  • Imprimeu de calitate superioară
  • Prelucrează-ți imaginile gratuit!
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Huse personalizate creative pentru Huawei P30

Smartphone-urile fac parte integrantă din viața noastră. Însă micile dispozitive inteligente trebuie protejate în mod eficient împotrivamurdăriei, a șocurilor și a căzăturilor. Dacă nu vrei să folosești o husă de smartphone obișnuită, ci te afli în căutarea unui accesoriu deosebit, o husă personalizată este soluția ideală. La personalizarea unei huse pentru Huawei P30 poți da frâu liber imaginației, iar noi inscripționăm modelul cu fotografia, textul sau numele alese de tine.

Husă pentru Huawei P30 personalizată cu fotografie

Personalizarea unei huse pentru Huawei P30 este rapidă și ușoară și poate fi realizată direct în browser. Trebuie doar să încarci fotografia, apoi o poți adapta așa cum dorești. Folosește opțiunea practică de prelucrare a imaginilor sau adaugă efecte unice ori numele tău la husa foto pentru Huawei P30. Poți crea și colaje foto pentru husa ta Huawei P30, iar noi le inscripționăm pe aceasta.

Husă, carcasă sau flipcase – personalizat cu poza ta

Există mai multe variante de huse pentru Huawei pe care le poți personaliza. Dacă preferi accesoriile clasice, alege o carcasă, opțional cu bumper practic sau inscripționare de jur-împrejur. Bine-nțeles că poți personaliza și o husă universală. Datorită inscripționării în profunzimea fibrelor, imprimeul este perfect. În schimb, un flipcase practic nu doar îți protejează telefonul împotriva zgârieturilor, ci oferă și un spațiu de stocare ideal pentru carduri. Toate modelele de huse personalizabile pentru Huawei P30 te vor surprinde prin calitatea imprimeului și prelucrarea de excepție a materialelor.

Cadoul ideal: o husă unicat pentru Huawei P30

O husă de mobil personalizată nu îți aduce doar ție o mare bucurie, ci poate fi și un cadou creativ. Surprinde-i pe cei dragi cu o husă de mobil pentru Huawei P30 personalizată cu un text și o fotografie la alegere. Personalizarea este simplă, însă constituie un cadou ideal, deoarece arată că ai depus efort pentru a-l crea. Începe chiar acum să creezi un model unicat pentru o husă de Huawei P30!