În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă iPad Air 2 personalizată și imprimată cu poza ta

Personalizare husă pentru iPad Air 2, cu fotografia ta: PhotoFancy imprimă un model unicat pe o husă pentru iPad Air 2. Husa, cu funcție practică de poziționare pentru prezentări, o poți personaliza singur, iar noi imprimăm pe aceasta imaginea sau sigla aleasă de tine!

  • Personalizare husă iPad Air 2
  • Imitație de piele de înaltă calitate
  • Cu modelul sau numele ales de tine
  • Cu funcție de poziționare pentru prezentări
  • Calitate fotografică excelentă, datorită imprimării textile
  • Decupaje adecvate pentru cameră și porturi
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă foto pentru iPad Air 2: personalizează-ți propria husă cu fotografie

Posterele tale sunt imprimate pe o placă Alu-Dibond, nu pe hârtie simplă? Ora o indică un ceas pe placă de ardezie, și nu un produs standard? Chiar și un obiect banal precum dopul de la chiuveta din baie are un model personalizat? Atunci PhotoFancy este locul potrivit pentru tine, deoarece aici îți poți personaliza în sfârșit și tableta iPad Air 2 – noi imprimăm imaginea ta pe o husă. O poți personaliza cu o imagine din arhiva personală – fotografii, sigle, desene etc. – sau cu un model MagicName, pe care îl poți crea direct la noi pe site. Indiferent de imaginea pe care o folosești, ai întotdeauna posibilitatea de a personaliza în continuare husa pentru iPad cu model unicat. De exemplu, adaugă în model câteva rânduri de text, pe care le vom imprima pe husa ta pentru iPad Air 2, sau încearcă celelalte opțiuni!

Fotografia ta imprimată pe o husă personalizată iPad Air 2

Modelul personalizat pentru husa ta de protecție iPad Air 2 este imprimat pe aceasta astfel încât să te bucuri multă vreme de ea. Pe partea exterioară a clapetei de protecție a ecranului, care poate fi personalizată, se află în acest scop o aplicație textilă. Astfel, putem folosi metoda imprimării directe, care asigură produsului o înaltă calitate. Asta înseamnă că nu lipim pur și simplu o folie pe husa ta cu fotografie pentru iPad Air 2, ci că vopsim direct fibrele materialului din care este fabricată husa. O folie se poate dezlipi în anumite condiții, însă dacă transferăm modelul ales direct pe husa pentru iPad Air 2, imaginea ta va fi rezistentă la uzură și nici nu se va zgâria. Îți poți personaliza fără griji husa – vei primi un produs cu o durată lungă de viață.

Huse practice pentru iPad Air 2: imprimă un model pe husă și poziționează tableta pentru o prezentare

Dacă alegi să-ți personalizezi la noi husa pentru iPad Air 2, vei primi o husă unicat cu funcții multiple. Secretul se află în clapeta de protecție a ecranului: personalizându-ți singur partea exterioară a acesteia, vei folosi husa pentru iPad Air 2 personalizată cu model unicat pentru a-ți etala stilul. Însă husa de protecție personalizată cu fotografie poate chiar mai mult decât atât! Când deschizi clapeta de protecție, vei găsi în interior trei stoppere. Cu ajutorul acestora poți poziționa husa cu fotografie pentru iPad Air 2: îndoaie coperta înspre partea din spate a tabletei și așază tableta oblic pe aceasta. Tableta iPad Air 2 va sta în unghiul în care dorești să o poziționezi. Poți folosi iPad-ul cu husă foto pentru o prezentare, pentru a citi sau pentru orice altă activitate, fără a fi necesar să-l ții în mână.