În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă de mobil iPhone 13 personalizată cu fotografie, nume sau text

Îți dorești ceva deosebit? Creează husa ta de mobil personală și individuală pentru iPhone 13, cu o fotografie, un nume sau un text la alegere. Noi vom imprima modelul pe husă exact așa cum dorești.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecția perfectă pentru smartphone-ul tău
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de instrumente creative de prelucrare a imaginilor tale
  • Imprimeu strălucitor, de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă de mobil unicat pentru iPhone 13

Poți crea singur(ă) o husă de mobil personalizată pentru a te bucura de un accesoriu cu adevărat deosebit. Noi vom inscripționa pe husa ta de protecție  pentru iPhone 13 o imagine, un nume sau un text ales de tine. Dacă dorești să-ți personalizezi chiar tu o husă cu fotografie pentruiPhone 13, vei avea un produs care se va deosebi de toate celelalte huse iPhone, iar husa ta foto pentru iPhone 13 va atrage toate privirile. PhotoFancy îți oferă o gamă variată de efecte foto diferite și modele creative, care îți permit să creezi o husă de protecție așa cum dorești. După doar câteva clicuri, husa ta iPhone 13 se va transforma într-un articol unicat.

Husă de protecție iPhone 13 personalizată cu fotografie, nume sau text

Ce anume ți-ar putea aduce în fiecare zi un mic zâmbet pe buze? Husa ta individuală pentru smartphone: o husă de mobil iPhone 13 personalizată cu o fotografie sau un nume va constitui zilnic un motiv de bucurie. Dacă îi conferi o notă personală, folosind o imagine, un nume sau un text propriu, îți vei aminti mereu de momente deosebite sau de oamenii care îți sunt cei mai dragi. Pe PhotoFancy, nu există limite în ceea ce privește creativitatea. Carcasa populară din material sintetic, cu inserții de metal pe partea din spate, este ideală pentru un imprimeu de calitate superioară cu fotografia din arhiva ta personală. Dacă dorești ca modelul să fie inscripționat și pe canturile husei, alege opțiunea de imprimare de jur-împrejur. Vei transforma husa ta pentru iPhone 13 într-un accesoriu unicat.

Flipcase pentru iPhone 13, cu un model propriu

Cunoști deja husa tip flipcase pentru iPhone 13? Aceasta asigură mobilului tău protecția optimă, protejând împotriva zgârieturilor și a altor daune nu doar suprafețele laterale și partea din spate a telefonului, ci și ecranul. Husa flipcase are o închidere rapidă cu magnet, care conferă și mai multă siguranță smartphone-ului. În plus, buzunarele interioare pentru carduri, documente de identitate și bancnote sunt extrem de practice, deoarece vei avea mereu la îndemână cele mai importante obiecte. Creează husa exact așa cum dorești, cu o fotografie, un nume sau un text preferat. Indiferent ce alegi, husa ta flipcase va fi un accesoriu unicat, care îți va aduce mereu bucurie.

Personalizare husă individuală pentru iPhone 13

Îți dorești ceva special? Personalizează-ți rapid și simplu o husă de mobil pentru iPhone 13, care să arate exact așa cum ți-o imaginezi. Personalizarea husei foto iPhone 13 se realizează online, direct în browser. Selectează un model sau alege să creezi husa fără un model de pe site. Te vom redirecționa automat către configuratorul nostru online. Aici poți să încarci o imagine proprie și să încerci numeroasele efecte foto. Poți, de asemenea, să introduci un nume sau un text. În previzualizarea produsului vei vedea permanent produsul final. După plasarea comenzii, inscripționăm pe husa de mobil modelul ales de tine. În general, husa este gata de livrare în termen de 24 de ore, ceea ce înseamnă că după scurt timp te vei putea bucura de ea.