În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă Samsung Galaxy S21 Plus 5G personalizată

Pe PhotoFancy îți poți personaliza singur(ă) husa ta de protecție pentru Samsung Galaxy S21+ 5G. Noi imprimăm pe aceasta o fotografie, un nume sau un text la alegere, iar tu vei atrage privirile celorlalți!

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecția perfectă pentru smartphone-ul tău
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de modele creative
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă smartphone Samsung Galaxy S21 Plus 5G

În ziua de astăzi, smartphone-ul ne însoțește mereu, indiferent unde mergem. Asta înseamnă că oricând se poate întâmpla ceva: ne scapă din mână, cade pe jos sau se zgârie de la cheile din geantă. Însă daunele pot fi evitate folosind o husă de protecție pentru mobil. Husele disponibile pe piață sunt practice, dar monotone. O husă de mobil personalizată va atrage atenția celor din jurul tău. Pe PhotoFancy poți crea rapid, simplu și fără bătăi de cap o husă individuală pentru Samsung Galaxy S21 Plus 5G, personalizată cu o imagine, un nume, un mesaj text la alegere sau un motto amuzant. Astfel, husa ta pentru smartphone nu va fi doar protejată în mod optim, ci îți va exprima și personalitatea.

Imprimare husă foto personalizată Samsung Galaxy S21+ 5G

Husele Galaxy nu reprezintă un accesoriu deosebit doar pentru tine, ci constituie și idei perfecte de cadou pentru diferite ocazii. Dacă dorești să-ți personalizezi husa pentru Samsung Galaxy S21+ 5G, tu alegi modelul imprimat pe aceasta: o fotografie de familie, o imagine cu jumătatea ta, un instantaneu cu animalul de companie sau o fotografie din cel mai recent concediu. Astfel poți crea o surpriză de proporții pentru Ziua Îndrăgostiților, pentru Ziua Mamei, de Crăciun, pentru o zi aniversară sau… pur și simplu. Personalizarea are loc direct online, în doar câteva clicuri. Vei crea rapid și simplu un cadou individual și practic, pe care îl vei oferi din inimă.

Husă de protecție Samsung Galaxy S21+ 5G cu fotografie, nume sau text

Atunci când vine vorba despre husele de mobil, fiecare are alte pretenții. De aceea, pe PhotoFancy îți punem la dispoziție diferite huse pentru Samsung Galaxy S21 Plus 5G. Husa clasică este, desigur, carcasa personalizată cu o imagine, un nume sau un text. Inserțiile de metal asigură stabilitate, iar opțiunea cu bumper oferă protecție suplimentară premium împotriva șocurilor. Pentru ca modelul să fie evidențiat și mai mult, există și opțiunea de imprimare de jur-împrejur: imaginea este imprimată și pe canturile husei. O alternativă interesantă la husa din material sintetic o constituie husa tip flipcase Samsung Galaxy S21+ 5G personalizată cu o fotografie sau un nume. Husa, fabricată din imitație de piele neagră, înconjoară smartphone-ul și dispune de o închidere rapidă cu magnet, oferind astfel protecție optimă pentru întregul telefon. Buzunarele interioare pentru carduri și documente de identitate sunt extrem de practice, deoarece cu husa flipcase ai mereu la îndemână cele mai importante obiecte, iar persoanele dragi sau clipele deosebite vor fi mereu la o privire distanță!

Cum funcționează: personalizare husă Samsung Galaxy S21 Plus 5G

Dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Samsung Galaxy S21 Plus 5G, nu este necesar să fii expert în procesarea imaginilor sau să descarci un software special, pentru că întregul proces are loc online, direct în browser. Inspiră-te și descoperă numeroase modele creative, care vor evidenția numele sau textul ales. Selectează modelul preferat sau alege să creezi husa fără un model din colecția noastră. Te vom redirecționa automat către configuratorul online, unde poți să încarci fotografia preferată, să încerci efecte foto sau să introduci un nume ori un mesaj text. În plus, mai poți alege opțiuni precum bumper sau imprimare pe canturi. După ce husa foto Samsung Galaxy S21+ 5G corespunde întocmai imaginației tale, imprimăm pe aceasta exact modelul pe care l-ai creat. După scurt timp te vei bucura de noul tău accesoriu, care te va încânta cu siguranță!