În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cană de sticlă personalizată cu fotografie

Creează o cană de sticlă cu model propriu sau cu un mesaj personalizat. Astfel, îți vei putea savura ceaiul sau cafeaua dintr-o cană unicat.

 • Personalizare cană de sticlă
 • Formă clasică de pahar, cu toartă
 • Produs termorezistent, poate fi spălat la mașină
 • Alege o fotografie, un nume sau un text
 • Imprimeu deosebit de rezistent datorită imprimării prin transfer termic
 • Sticlă mată, extrem de rezistentă
 • Imprimeu satinat, de calitate excelentă, care nu se zgârie
Filter
 1. Cană de sticlă

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Pahar Latte Macchiato

  79,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Pahar de băut

  104,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Inscripționare cană de sticlă cu un model propriu

Cana de sticlă pentru cafea este o alternativă elegantă la cănile personalizate obișnuite cu fotografie. În plus față de cănile cu fotografie, la noi poți crea și căni de sticlă individuale, personalizate cu o fotografie proprie, un mesaj de dragoste sau un model creativ din colecția noastră. Nu trebuie decât să alegi modelul dorit sau să încarci fotografia aleasă, iar în scurt timp îți vei putea savura băutura caldă preferată dintr-o cană unicat de sticlă.

Inscripționare căni personalizate pentru vin fiert

Te afli în căutarea unei idei de cadou original în așteptarea Crăciunului? Atunci inscripționează o cană de sticlă personalizată, pentru vin fiert. Îți garantăm că ciocolata caldă este mult mai bună dacă o bei dintr-o cană personalizată! Iar în cana de sticlă pentru vin fiert poți introduce și o mică atenție de Moș Nicolae. Persoana căreia îi oferi acest cadou se va bucura cu siguranță de gestul tău. Însă și târgul de Crăciun alături de prieteni se transformă într-un reper deosebit al perioadei dinaintea Crăciunului, datorită cănilor de sticlă pentru vin fiert personalizate.

Idee de cadou: cană de sticlă personalizată

O cană de sticlă personalizată exact așa cum dorești este o idee interesantă de cadou și în alte perioade, nu doar în cea a Crăciunului. Cănile pentru ceai, cu model personalizat, nu sunt doar niște căni inscripționate cu o fotografie. Dacă alegi să comanzi căni de sticlă cu un nume sau cu o fotografie, îi poți transmite unei persoane dragi un mesaj călduros, care va produce emoție la fiecare citire! Datorită unei căni de sticlă personalizate, orice pauză de cafea devine o călătorie către cele mai frumoase momente…

Personalizare cană de sticlă pentru ceai sau cafea

Imprimeul strălucitor scoate în evidență imaginea inscripționată, iar numele ales este în centrul atenției, datorită modelelor cretive MagicName. Cana ta satinată, din sticlă mată, este termorezistentă și poate fi spălată la mașină. În plus, nu se zgârie. Astfel, cana este perfectă pentru orice băutură caldă pe care o preferi. Datorită faptului că inscripționăm cănile de sticlă personalizate cu fotografie folosind metoda imprimării prin transfer termic, aceste produse sunt extrem de rezistente. Ceea ce înseamnă că te vei bucura multă vreme de accesoriul tău unicat!