În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Tavă personalizată – imprimată cu imaginea, textul sau numele tău

Personalizează acum online tava ta cu poză. Tavă din lemn masiv cu imprimare foto extraordinară. Astfel, micul dejun în pat va fi un Highlight real. Disponibilă și cu motive magice de nume.

  • Tavă din lemn cu interior imprimat
  • Inclusiv plăcuțe antialunecare prevăzute pe partea de jos
  • Poza și textul tău în calitate extraordinară de imprimare
  • Material: lemn (lemn real, lăcuit)
  • Mânere laterale pentru o transportare sigură
  • Culoare: naturală
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Comandă tava ta imprimată cu poză

A lua micul dejun în pat este un vis frumos. Lasă-te trezit de mirosul proaspăt al chiflelor și de savoarea nemaipomenită a cafelei. Cu tava individual personalizată „vei livra” persoanei dragi micul dejun direct la pat. Imprimarea tăvii cu poza, numele sau textul tău va face servirea un Highlight real. Unicatul tău va avea o calitate extraordinară de imprimare și va fi rezistentă la zgârieturi. Surprinde-ți familia și cunoștințele oferindu-le bucate pe o tavă personalizată cu poze și texte proprii. Sau oferă persoanei iubite delicatese direct la pat. Imprimată cu pozele din concediu sau cu un selfie romantic cu tine și iubitul tău/iubita ta.

Tavă din lemn masiv personalizată cu poza ta

Tava destinată personalizării este deosebit de robustă și stabilă. Este fabricată din lemn masiv. Fiind prevăzută cu o dimensiune practică de 44 x 29 cm tava personalizată oferă un spațiu mare pentru multe delicatese. Pentru o transportare sigură a alimentelor, tava este prevăzută cu mânere laterale. Plăcuțele antialunecare prevăzute pe partea de jos a tăvii vor proteja de zgârieturi suprafețele sensibile. Imprimarea imaginii tale va fi absolut rezistentă la zgârieturi și robustă. Astfel, te vei bucura mai mult timp de tava ta personalizată.

Modelul, logo-ul sau imaginea ta pe o tavă indivuală pentru micul dejun sau pentru servit

Comandă acum la PhotoFancy o tavă pentru servit imprimată cu poza, textul sau numele tău.Configuratorul va oferi o previzualizare reală a tăvii tale pe care o vei putea personaliza după propria dorință. Înfrumusețează-ți imaginile suplimentar cu rame fotografice și efecte creative. Totodată, pentru cei care nu au la îndemână o poză adecvată, punem la dispoziție motivele magice de nume. Introdu pur și simplu numele sau textul tău, iar acestea vor fi integrate automat în motivul ales. Pur și simplu magic!