În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare huse de mobil tip carcasă și flipcase pentru iPhone X

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) o husă pentru iPhone X, inscripționată cu un model ales de tine? Lasă-te surprins(ă) de diferitele tipuri de huse de mobil și creează o husă unicat pentru iPhone X!

  • Inscripționare husă unicat pentru iPhone X
  • Disponibilă ca husă tip carcasă sau flipcase
  • Personalizare husă de protecție cu o fotografie, un text sau un nume la alegere
  • Prelucrare a materialelor la standarde superioare - inserții de metal pe partea din spate
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
  • Decupaje adecvate pentru camere și porturi
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă pentru iPhone X

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru iPhone X? Dă frâu liber imaginației și creează o husă de mobil individuală pentru iPhone X, cu o fotografie proprie. Vei fi încântat(ă) de culori și de contraste! Pentru fiecare tip de husă există modele unicat! Creează o operă de artă în timp ce-ți personalizezi husa pentru iPhone! Indiferent dacă alegi o husă tip backcase sau flipcase pentru iPhone X, ambele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Decupajele adecvate pentru cameră și porturi îți garantează o utilizare fără efort a telefonului iPhone 10.

Carcasă de protecție pentru smartphone, cu o imagine proprie

Dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa de mobil pentru iPhone X, poți alege dintr-o gamă variată de huse tip carcasă și flipcase. Dacă vrei ca, pe lângă mobil, să păstrezi și carduri sau bancnote în husă, poți alege un flipcase modern cu imagine proprie și închidere cu magnet. Pentru a-ți proteja telefonul iPhone X împotriva zgârieturilor, ai posibilitatea de a inscripționa o carcasă elegantă cu fotografie. Funcția premium opțională împotriva șocurilor garantează o protecție optimă pentru iPhone X! Sau alege un flipcase personalizat cu modelul tău: imprimeul fotografic în profunzime te va fascina cu siguranță!

Husă foto cu o poză din arhiva personală

Pentru a-ți putea personaliza singur(ă) husa pentru iPhone X, nu trebuie decât să deschizi programul nostru de personalizare din browser, care este extrem de ușor de folosit. Apoi alege modelul care urmează să fie inscripționat pe husa pentru smartphone. Poți alege chiar și culoarea de fundal, pentru a personaliza husa în mod original. Bucură-te de gama variată de opțiuni de personalizare și de culorile strălucitoare ale husei tale foto! Husa de protecție de calitate superioară îți va proteja în mod optim telefonul iPhone X!

Huse personalizate de mobil pentru iPhone 10

Pentru a-ți personaliza și inscripționa husa cu o imagine proprie pentru iPhone X, trebuie doar să urmezi câțiva pași. Desigur, te poți hotărî și la alte modele sau huse pentru mobil cu fotografie. Cu doar câteva clicuri, vei obține o husă foto individuală și originală. În plus, poți alege unul dintre numeroasele modele creative. Calitatea imprimeului și culorile contrastante vor scoate în evidență modelul creat de tine și vor conferi husei tale tip carcasă sau flipcase un farmec aparte!