În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Puzzle rotund personalizat cu fotografie

Personalizare și imprimare puzzle rotund cu fotografie: personalizează-ți pe PhotoFancy un puzzle rotund unicat, cu o imagine din arhiva personală. Pentru personalizare poți alege un nume, o fotografie sau orice alt model.

  • Puzzle foto unicat cu formă rotundă
  • Piese de calitate superioară (grosime 2 mm)
  • Personalizare cu un model propriu sau cu un text
  • Poți lua puzzle-ul cu tine oriunde, datorită dimensiunii ideale (diametru 20 cm)
  • Distracție pentru toată familia (45 de piese)
  • Un puzzle ideal de oferit cadou - inclusiv cutie-cadou elegantă cu dedicație personală
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Creează un puzzle rotund dintr-o fotografie

Personalizarea unui puzzle dintr-o imagine, pentru a-l oferi cadou, se practică pentru cele mai diferite ocazii. Pe PhotoFancy poți transforma un puzzle obișnuit, de forma unui dreptunghi, personalizat cu o fotografie proprie, într-un cadou deosebit. Personalizează un puzzle dintr-o fotografie, dar alege unul rotund, iar noi imprimăm imaginea ta pe acesta. Un puzzle rotund imprimat cu o imagine este o idee ideală de cadou dacă încă te afli în căutarea unor cadouri pentru Crăciun. Și un puzzle obișnuit, personalizat, transmite un mesaj frumos, însă dacă alegi unul rotund adaugi și un strop de creativitate. Imprimarea unei imagini pe un puzzle rotund se pretează foarte bine și cu alte ocazii, de exemplu când un cuplu sărbătorește aniversarea anuală. Un puzzle fără colțuri - rotund sau în formă de inimă - personalizat cu o fotografie proprie, are un efect mai profund, iar jumătatea ta va zâmbi cu siguranță când îl va primi.

Personalizare puzzle foto „Rotund“, cu o imagine din arhiva personală

Indiferent dacă alegi un puzzle rotund sau dreptunghic, îți punem la dispoziție numeroase opțiuni de personalizare. Încarcă o imagine în programul nostru de prelucrare și personalizează-ți un puzzle foto rotund sau creează un model MagicName. Dacă folosești o imagine din arhiva personală, poți aplica o mulțime de efecte: adaugă o ramă, alege un filtru sau inscripționeză imaginea. Poți alege să-ți personalizezi un puzzle rotund unicat, cu mai multe imagini, aranjându-le într-un colaj. Un puzzle personalizat cu nume poate fi imprimat fie prin inscripționarea fotografiilor, fie prin crearea unui model cu nume. Astfel, poți personaliza un puzzle rotund alegând una dintre imaginile creative din colecția MagicName și adăugând un nume în aceasta.

Puzzle foto rotund, într-o cutie elegantă

Dacă alegi un puzzle rotund, acesta va fi transportat la fel ca unul în formă de dreptunghi: de preferat într-un ambalaj potrivit. Astfel, poți personaliza nu numai modelul pentru puzzle-ul rotund, ci și o cutie elegantă pentru transport. Pe cutie imprimăm imaginea de pe puzzle, dar și o dedicație personală pentru persoana căreia îi oferi puzzle-ul în dar. După ce puzzle-ul este făcut și, de exemplu, agățat pe perete, cutia poate fi folosită și în alte scopuri. Dacă alegi să creezi un puzzle foto rotund, te vei bucura de un produs de înaltă calitate, la fel ca în cazul puzzle-urilor cu alte forme. Cartonul pe care imprimăm puzzle-ul rotund cu o imagine proprie are o grosime ideală de 2 mm pentru ca piesele să fie rezistente și să nu se rupă. Și imaginea este de calitate superioară: culorile fotografiei tale sunt intense și strălucesc, fiecare detaliu al imaginii imprimate fiind perfect vizibil.