În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă iPhone 12 Pro personalizată cu o fotografie sau un nume

Transformă-ți husa de mobil într-un accesoriu elegant unicat: pe Photofancy îți poți personaliza singur(ă) o husă iPhone 12 Pro. Noi inscripționăm pe aceasta o fotografie, un nume sau un text la alegere.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Imprimeuri de calitate superioară
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează-ți gratuit imaginile, cu instrumentele noastre creative
  • Protecție premium pentru smartphone-ul tău
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă de mobil individuală iPhone 12 Pro

Transformă-ți smartphone-ul într-un accesoriu unicat, personalizând o husă de protecție inscripționată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere. Pe Photofancy poți crea rapid o husă individuală pentruiPhone 12 Pro. Cu o husă de mobil personalizată nu doar îi conferi telefonului tău o notă extrem de personală, ci îl și protejezi împotriva zgârieturilor și a altor deteriorări. Astfel, te vei bucura multă vreme de dispozitivul tău iPhone 12 Pro. Tu alegi modelul: încarcă fotografia ta preferată, pentru a avea mereu aproape persoanele care-ți sunt dragi sau momentele frumoase petrecute împreună, sau descoperă modelele noastre creative cu ajutorul cărora poți scoate în evidență un nume sau un motto. Indiferent de ceea ce alegi, husele iPhone unicat îți vor aduce cu siguranță un zâmbet pe buze, zi de zi.

Husele noastre iPhone 12 Pro: carcasă, husă universală sau flipcase

Dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa de mobil pentruiPhone 12 Pro, ai la dispoziție diferite tipuri de huse foto. În plus față de husa universală, există husele clasice tip carcasă, din material sintetic. Inserțiile de metal conferă rezistență crescută părții din spate a husei. Poți alege și oțiunea cu bumper, care oferă protecție premium suplimentară. O alternativă interesantă o constituie husa flipcase cu fotografie pentru iPhone 12 Pro. Aceasta acoperă întreaga suprafață a smartphone-ului și dispune de o închidere rapidă cu magnet, asigurând astfel protecție perfectă de jur-împrejur. Buzunarele interioare sunt extrem de practice, deoarece poți păstra carduri și documente de identitate în acestea, având mereu la îndemână obiectele cele mai importante.

Carcasă de protecție iPhone 12 Pro personalizată cu fotografie, nume sau text

Noi inscripționăm pe husă exact modelul ales de tine. Vei primi o husă de mobil individuală, cu o fotografie sau un nume la alegere, care ți se potrivește perfect și care îți va aduce mereu bucurie în priviri. Husa de protecție surprinde prin imprimeul foto de calitate superioară. Datorită inscripționării de jur-împrejur, imaginea ta poate fi imprimată și pe canturile husei, evidențiind și mai mult modelul ales. În cazul huselor flipcase, folosim metoda imprimării textile, care permite inscripționarea modelului în profunzimea fibrelor. Astfel, te vei putea bucura multă vreme de un imprimeu rezistent la uzură și la zgârieturi.

Cum funcționează personalizarea husei iPhone 12 Pro

Pe Photofancy îți poți personaliza online, fără bătăi de cap, husa pentru iPhone 12 Pro. Nu este necesar să descarci un software, deoarece vei crea husa foto direct în browser. Mai întâi, selectează unul dintre modelele noastre sau alege să creezi husa fără un model de pe site. Te vom redirecționa automat către configuratorul online, unde poți să introduci un nume sau un text, să încarci o fotografie sau să efectuezi alte adaptări. În previzualizarea produsului vei vedea permanent husa ta de protecție. După plasarea comenzii, inscripționăm pe husa de mobil exact modelul creat de tine. În general, husa cu o imagine din arhiva personală este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, după scurt timp te vei bucura de accesoriul tău unicat.