În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare husă pentru iPhone 11 Pro Max

Dacă ții la iPhone-ul tău, cu siguranță îl vei proteja împotriva șocurilor și a murdăriei. Dacă alegi o husă personalizată pentru iPhone 11 Pro Max, vei primi un accesoriu unicat, creat după imaginația ta.

  • Personalizare husă individuală de mobil
  • Protecție premium pentru smartphone-ul tău
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Modele creative de personalizat
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă foto personalizată pentru iPhone 11 Pro Max

E suficient să nu fii atent(ă) câteva clipe pentru ca smartphone-ul să-ți cadă din mână sau de pe masă. Deși totul se întâmplă extrem de rapid, mobilul nu ar trebui să sufere: o husă individuală pentru iPhone 11 Pro Max îi poate oferi protecția necesară în astfel de situații. Însă nu alege orice husă obișnuită, ci un accesoriu unicat. Cu o husă pentru mobil creată chiar de tine, poți fii sigur(ă) că ești singura persoană care are modelul respectiv, fără a renunța la protecția telefonului tău. Ce mai aștepți? Creează acum o husă pentru iPhone 11 Pro Max.

Husă unicat personalizată o cu fotografie

La personalizarea unei huse pentru iPhone 11 Pro Max, este important să dai frâu liber imaginației. Dacă alegi o imagine proprie, husa de mobil va avea un aspect deosebit. Încarcă fotografii din arhiva personală, adaugă efecte interesante sau nume, sau folosește unul dintre numeroasele modele disponibile. Adaptează modelul la tipul de husă și noi inscripționăm modelul pe aceasta. Iar tu te vei bucura de un imprimeu de calitate superioară.

Huse personalizate pentru iPhone 11 Pro Max

Atunci când te gândești la huse de protecție, îți vin în minte carcasele clasice? Acestea sunt ideale pentru telefonul tău, însă dacă nu îți plac, noi îți oferim o gamă variată de huse pentru iPhone. Preferi o husă tip etui? Te vei bucura de un imprimeu în profunzimea fibrelor și cusătură decorativă. Sau un flipcase practic, care are și buzunare pentru carduri. Dacă totuși preferi husa clasică - un hardcase - poți alege imprimarea de jur-împrejur sau un bumper pentru husa ta personalizată iPhone 11 Pro Max.

Idee de cadou: husă de protecție personalizată pentru iPhone 11 Pro Max

Nu trebuie să te bucuri doar tu de o husă personalizată. Fă-le și altora o bucurie comandând o husă inscripționată iPhone 11 Pro Max pentru cei dragi. Oferă-le prietenilor și membrilor familiei o husă unicat și demonstrează-le că ai făcut tot posibilul pentru a crea un cadou deosebit.