În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru iPhone 11 Pro

Îți dorești o husă unicat pentru telefonul tău iPhone 11 Pro? Creează singur(ă) husa, exact așa cum ți-o imaginezi! Dă frâu liber creativității și personalizează o husă pentru iPhone 11 Pro.

  • Personalizare husă unicat pentru mobil
  • Protecție optimă pentru smartphone-ul tău
  • Compatibilă cu telefonul tău iPhone 11 Pro
  • Imprimeu de înaltă calitate
  • Inscripționată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de modele creative
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă de mobil pentru iPhone 11 Pro - huse de protecție cu personalitate

Mobilul te însoțește zi de zi, așadar este evident că ai nevoie de o husă de protecție pentru el. Aceasta trebuie să-ți protejeze telefonul împotriva apei, a murdăriei sau a oricăror alți factori care îl pot deteriora. Dar, în același timp, îți dorești ca husa să arate și super. Dacă alegi o husă pentru iPhone inscripționată cu o imagine proprie, vei atrage cu siguranță toate privirile. Husa de mobil pentru iPhone 11 Pro personalizată chiar de tine va fi apreciată de ceilalți și îți va evidenția latura creativă.

Flipcase sau carcasă foto unicat pentru iPhone 11 Pro

Personalizarea husei pentru iPhone 11 Pro este simplă: alege modelul preferat din gama variată pe care ți-o oferim. Toate variantele pot fi personalizate cu o fotografie. Dacă alegi o husă tip etui, esteprotejat întregul mobil. Husa flipcase este extrem de utilă și oferă spațiu de depozitare pentru carduri sau bilețele. Carcasa foto cu inserții pe partea din spate și margini cauciucate îți protejează telefonul împotriva șocurilor ușoare. Dacă te-ai hotărât cu privire la husă, alege imaginea dorită. Apoi poți prelucra modelul pentru ca acesta să corespundă perfect imaginației tale, iar noi îl imprimăm pe noua ta husă pentru iPhone 11 Pro.

Cadoul ideal: husă foto personalizată pentru iPhone 11 Pro

Personalizarea unei huse de mobil îți oferă posibilitatea de a crea un accesoriu care să îți evidențieze creativitatea. Iar nota personală transformă husa într-o idee interesantă de cadou. Astfel, cea mai bună prietenă a ta își va aminti mereu de ultima excursie a grupului de fete. Practic, nu există limite la personalizarea unei huse pentru iPhone 11 Pro.

Creativitate evidențiată cu o husă personalizată pentru iPhone 11

Personalizarea este distractivă și îți oferă o husă de protecție unicat. După ce încarci fotografia dorită, poți ajusta poziția acesteia pe husa de mobil. În plus, există numeroase modele interesante de personalizat, care se potrivesc perfect variantei selectate, indiferent dacă alegi un flipcase, o husă tip etui sau o carcasă. Folosește efecte cool pentru a conferi modelului o notă și mai personală. Iar noua ta husă pentru iPhone 11 Pro, personalizată chiar de tine, este gata!