În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare husă individuală pentru Samsung Galaxy Note 20

Pe PhotoFancy îți poți crea chiar tu husa pentru Samsung Galaxy Note 20, iar noi inscripționăm pe aceasta o fotografie, un nume sau un text la alegere. Creează online un accesoriu unicat!

  • Creează husa ta de mobil individuală
  • Protecția perfectă pentru smartphone-ul tău
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează imaginile gratuit, cu ajutorul instrumentelor noastre
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă individuală Samsung Galaxy Note 20

Husele de mobil sunt instrumentele care te ajută să protejezi în mod eficient smartphone-ul împotriva zgârieturilor și a murdăriei. Pentru telefonul tău Samsung Galaxy Note 20 există numeroase huse de protecție care își îndeplinesc rolul. Însă majoritatea huselor de mobil pe care le găsești în comerț sunt fade și, mai ales, nepersonale. Pentru a crea husa ta individuală Samsung Galaxy Note 20, nu sunt necesare decât câteva clicuri și o fotografie potrivită sau chiar o imagine din arhiva personală, pe care noi o vom imprima pe husă.

Husă sau flipcase Samsung Galaxy Note 20 inscripționate cu o fotografie

Pentru a putea personaliza chiar tu husa Galaxy, trebuie să cauți în magazinul nostru online tipul de husă de protecție pe care îl consideri potrivit. Există husa foto clasică, tip hardcase, fabricată din material sintetic rezistent la zgârieturi și la uzură, care suprinde prin imprimeul de calitate superioară. Carcasa pote fi inscripționată cu fotografiile tale preferate. În plus față de husa universală, îți oferim și husa tip flipcase pentru Samsung Galaxy Note 20 cu fotografie. Această husă, fabricată din imitație de piele, dispune și de accesorii suplimentare extrem de practice, cum ar fi închiderea cu magnet, care oferă protecție optimă întregii suprafețe a telefonului, precum și buzunare în care poți păstra carduri, documente de identitate și bancnote.

Cadou unicat: carcasă de protecție personalizată Galaxy Note 20

Personalizarea unei huse de mobil este extrem de simplă și de distractivă: poți da frâu liber creativității și imaginației. Astfel, poți conferi huseiSamsung Galaxy Note 20 o notă personală, devenind desingerul unui accesoriu cu adevărat unicat. Tu stabilești modelul sau mesajul text pe care îl vom imprima pe husa ta individuală pentru smartphone. Datorită modelelor creative pe care ți le punem la dispoziție, poți aduce în centrul atenției și un nume sau un motto amuzant: un cadou deosebit pentru prieteni sau familie!

Cum poți personaliza husa pentru Samsung Galaxy Note 20

Pe Photofancy îți poți personaliza singur(ă) husa de mobil: procesul are loc online, direct în browser, fără a fi necesar să descarci un software. Selectează unul dintre numeroasele modele sau alege să creezi husa fără un model de pe site. Te vom redirecționa automat către configuratorul nostru online, unde poți să încarci o imagine, să introduci un nume ori un mesaj text sau să efectuezi alte adaptări. În previzualizarea produsului vei vedea husa ta foto Samsung Galaxy Note 20. După plasarea comenzii, imprimăm pe husa de mobil exact modelul dorit. În general, husa pentru smartphone este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, în doar câteva zile te vei bucura de aceasta.