În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse personalizate pentru Samsung Galaxy A50

Pentru a-ți personaliza o husă individuală pentru Samsung Galaxy A50, avem câteva mici trucuri pe care le poți folosi. Dă frâu liber creativității tale!

  • Personalizare husă de mobil unicat
  • Protecție premium optimă pentru telefonul tău Galaxy A50
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează gratuit imaginile, iar noi le imprimăm pe husă
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă imprimată cu poza ta pentru Samsung Galaxy A50

O husă de mobil personalizată care corespunde imaginației tale și protejează-ți telefonul Samsung Galaxy A50 în mod eficient împotriva șocurilor și a zgârieturilor. Husele pentru smartphone-uri pot fi cumpărate de oriunde, dar majoritatea sunt comune și lipsite de culori: modelele nu ies cu nimic în evidență. Dacă vrei să-ți personalizezi singur(ă) husa pentruSamsung Galaxy A50, te putem ajuta. Poți încărca online fotografii sau imagini din arhiva personală, iar noi le imprimăm pe husa ta de protecție.

Personalizare husă de mobil cu fotografie pentru Samsung Galaxy A50

Pentru telefonul tău Galaxy A50 există numeroase huse sau carcase pe care le poți personaliza cum dorești. O husă tip flipcase, de exemplu, dispune de o închidere practică cu magnet și îți oferă loc pentru carduri sau alte documente de care ai nevoie în mod frecvent. Carcasele pot fi comandate sub forma unor huse hardcover sau cu bumper, pentru o protecție premium împotriva șocurilor. Ambele variante pot fi imprimate cu modelul ales: în cazul huselor din material textil, imaginea este imprimată în profunzimea fibrelor, pentru durabilitate sporită, iar în cazul carcaselor, modelul este inscripționat pe suprafața din material sintetic, rezistentă la zgârieturi.

Husă Samsung Galaxy A50 cu un model, un nume sau un text la alegere

Pentru a personaliza o husă Samsung Galaxy A50, nu trebuie decât să încarci o fotografie proprie. Apoi, personalizarea husei poate fi realizată direct în browser, în doar câțiva pași. Indiferent dacă alegi un flipcase sau o husă foto cu imprimeu de jur-împrejur, calitatea imaginilor este excelentă. În plus, efectele precum colaje foto sau „MagicName“ îți permit să-ți evidențiezi individualitatea cu și mai multă ușurință.

Exprimă-ți personalitatea cu o carcasă unicat pentru Samsung Galaxy A50 - pentru tine sau pentru cei dragi

Personalizarea de huse pentru Galaxy este simplă, iar rezultatul te va surprinde datorită calității imprimeului. Astfel, o husă unicat pentru Samsung Galaxy A50 nu este o opțiune perfectă doar pentru mobilul tău, ci poate fi și un cadou minunat pentru cei dragi. Tu alegi imaginile, indiferent dacă preferi un moment romantic sau o aventură pe cinste!