În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Mini-halbă de bere personalizată

Pahar pentru tărie, cu mâner și model sau nume unicat: pe PhotoFancy îți poți personaliza mini-halbe de bere originale, iar noi imprimăm modelul ales pe paharele pentru tărie individuale.

  • Pahar pentru tărie unicat, sub forma unei mini-halbe de bere
  • Aspect elegant de halbă de bere (volum 20 ml)
  • Poate fi personalizat cu o fotografie, un nume sau un text
  • Atmosferă de Oktoberfest pentru consumul de tărie (ceramică de înaltă calitate)
  • Calitate excelentă a imaginilor imprimate
  • Curățare ușoară - poate fi spălat în mașina de spălat vase
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Pahar pentru tărie cu mâner, de forma unei mini-halbe de bere

Cel mai haios accesoriu pentru petreceri, de la inventarea umbreluței pentru cocktailuri: personalizează-ți un pahar pentru tărie unicat, sub forma unei mini-halbe de bere cu o fotografie proprie. Pe PhotoFancy poți comanda, pentru cele mai diferite ocazii, pahare pentru tărie rustice, personalizate cu fotografie, pentru a înveseli atmosfera. De exemplu, pentru următoarea aniversare a zilei tale de naștere, poți personaliza câte un pahar pentru tărie pentru toți oaspeții, precum și suporturi pentru pahare cu același model. Însă poți personaliza o halbă de bere „Mini” și pentru a o oferi cadou: o halbă din ceramică, cu o fotografie proprie, este un cadou ideal pentru prieteni, rude sau clienți. Paharele pentru tărie pot fi folosite și ca accesorii personalizate pentru a sărbători victoriile echipei preferate. Imprimăm sigla echipei pe halba de bere, iar tu te vei putea bucura cu mândrie de meciurile echipei jucate acasă. Indiferent de motivul pentru care vrei să-ți personalizezi un pahar cu model propriu, îți garantăm că paharele pentru tărie originale sub formă de mini-halbă de bere, cu model unicat, vor atrage mereu privirile celorlalți!

Mini-halbă de bere imrimată cu un model propriu

Paharul pentru tărie sub formă de mini-halbă de bere, personalizat cu o imagine, este similar unei căni personalizate, însă are forme mai curbate. Acesta arată ca o halbă de bere obișnuită, cu o bază lată și margine curbată, însă în format mini. Paharul personalizat cu fotografie are o înălțime de 5 cm și un diametru de aproape 4 cm. Imprimeul de calitate superioară va fi vizibil pe partea exterioară a halbei pentru tărie. Pentru a imprima modelul pe halba pentru tărie, folosim metoda transferului termic. Rezultatul este o imagine clară, iar culorile sunt strălucitoare. Până una-alta, îți dorești să personalizezi mini-halba de bere pentru a o și folosi - chiar dacă paharele pentru tărie personalizate cu fotografie sunt și accesorii decorative de efect. Datorită metodei de imprimare folosite, imprimeul paharului nu se cojește, iar halba rezistă cu brio și în mașina de spălat. Astfel, la toate aniversările și petrecerile, poți folosi paharul tău propriu pentru shoturi, personalizat cu nume, și paharele pentru tărie ale prietenilor, personalizate cu fotografie.

Personalizare pahar pentru tărie cu nume sau fotografie

Îți poți personaliza paharul unicat pentru shoturi cu fotografii proprii sau cu modele MagicName. Trebuie doar să încarci o imagine și să o personalizezi, sau să creezi un model cu nume. Pe ambele le putem imprima la fel de bine pe halbă. Poți personaliza o mini-halbă de bere cu nume, introducând text într-un model cu fotografie. Ai numeroase posibilități dacă dorești să personalizezi pahare unicat pentru shoturi. Poți, de exemplu, să adaugi mai multe fotografii într-un colaj sau să alegi o ramă pentru fotografia ta. Sau să folosești efecte foto ingenioase, cu ajutorul cărora îți poți personaliza chiar tu o halbă unicat pentru tărie. Încearcă toate variantele și personalizează paharul până când ești 100% mulțumit(ă) de rezultat. Apoi, noi imprimăm modelul ales pe acesta.