În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Creare şi imprimare tocător de bucătărie personalizat cu fotografii sau nume

Tocător din sticlă, personalizat cu propria imagine sau cu propriul nume. Aici îţi poţi crea singur modelul de tocător. Alege un model şi dimensiunea dorită, iar noi vom imprima tocătorul din sticlă cu fotografia respectivă.

  • Calitate excelentă a imprimării
  • Sticlă extrem de rezistentă de 4 mm, cu suprafaţă structurată
  • Material rezistent la zgârieturi şi spălare la maşină
  • Strălucire şi intensitate crescute ale culorilor, efect 3D datorită efectului de lentilă
  • Aderenţă datorită picioruşelor de cauciuc
  • Sigur pentru alimente, datorită imprimării pe verso: culorile imprimate nu ajung în contact cu suprafaţa folosită pentru tocare
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Tocător cu propria imagine, pentru asigurarea bunei dispoziţii la micul dejun

Un tocător de legume personalizat alungă până şi cea mai morocănoasă dimineaţă. Ce poate contribui mai mult la o deşteptare veselă decât fotografia de concediu preferată pe masa la care îţi mănânci micul dejun? La noi poţi crea foarte simplu modelul pentru un tocător personalizat: încarcă o fotografie sau o imagine, iar noi o vom imprima pe un tocător din sticlă. Sau, dacă doreşti, poţi folosi o imagine din galeria noastră - trebuie doar să introduci numele în model. Astfel, îți poţi crea singur(ă) propriul tocător unicat! Tocătoarele cu fotografie sunt și cadouri personalizate ideale. Chiar și cei care sar peste micul dejun vor şti să aprecieze un tocător personalizat cu fotografie! La acest articol se potriveşte o cană termoizolantă personalizată cu propria imagine - pentru momentele în care se prelungeşte micul dejun. Sfat: pentru o experiență rustică la micul dejun, comandă un tocător din lemn cu gravură!

Creare tocător sticlă personalizat cu fotografie, pentru orice ocazie

Un tocător personalizat cu fotografie nu este util doar pentru pregătirea micului dejun. Un tocător din sticlă este în acelaşi timp elegant şi practic pentru servirea alimentelor. Poţi alege două dimensiuni - normală şi XL. Astfel, îţi poţi crea şi imprima un model de tocător legume personalizat cu fotografie pentru orice ocazie şi scop. Cum ar fi, de exemplu, să dispui de un tocător din sticlă personalizat cu fotografia unei bucăţi de brânză pentru a servi un platou de brânzeturi? Desigur, poţi alege şi o imagine cu cârnaţi, în cazul în care doreşti să serveşti un platou cu cârnaţi. Atunci când creezi modelul pentru tocător poţi lasă frâu liber imaginaţiei!

Tocător personalizat cu fotografie, de calitate superioară

Există mai multe posibiliţăti de a imprima imaginile pe tocătoarele personalizate: imprimare pe faţă sau pe verso. Dezavantajul imprimării pe faţă este evident: pe măsura ce tocătorul este utilizat, imaginea dispare, iar personalizarea articolului devine inutilă. Din acest motiv noi imprimăm fotografia pe verso - la urma urmei, tocătorul este produs din sticla transparentă. Astfel, imaginea va fi permanent vizibilă şi protejată de zgârieturi şi tăieturi. În plus, sticla face că modelul să fie mai clar, iar culorile - mai intense. De asemenea, se obţine un efect 3D asupra imaginii, la fel ca în cazul unei fotografii imprimate pe plexiglas. Tocătoarele sunt produse din sticlă groasă de 4 mm, cu suprafaţă structurată. Astfel, poţi folosi tocătorul pentru a tăia legume, carne sau brânzeturi, fără a distruge suprafaţa acestuia.

Tocător din sticlă personalizat cu nume

Nu există limite în crearea unui tocător personalizat. Poţi încarca o poză proprie, pe care o vom folosi pentru a imprima tocătorul, sau poţi crea un tocător personalizat cu nume cu ajutorul funcţiei noastre MagicName - pentru reacţii de surpriză totală ale celor care îl vor primi cadou! Cum functionează? Avem mai multe şabloane, pentru mai multe tipuri de ocazii. Poţi personaliza tocatărul alegând o imagine şi introducând un nume - acesta va apărea imediat în model. Apoi, noi imprimăm tocătorul cu modelul ales de către tine. Bineînţeles că nu trebuie neapărat să personalizezi tocătorul cu un nume. Poţi alege orice text suficient de scurt incât să incapă în şablonul respectiv. Tocătorul personalizat cu nume constituie o idee excelentă de cadou, garantând caracterul unic al fiecărui articol.