În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Huawei Mate 20 Pro

Dorești să creezi o husă unicat de mobil, cu fotografie? Atunci te afli la locul potrivit: personalizează-ți singur(ă) husa pentru Huawei Mate 20 Pro!

  • Creează o husă unicat pentru Huawei Mate 20 Pro
  • Imprimeu foto de calitate superioară
  • Personalizată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează imaginile gratuit și folosește-le pentru a personaliza husa!
  • Protecție premium împotriva șocurilor pentru smartphone-ul tău
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată pentru Huawei Mate 20 Pro

Ții mult la noul tău smartphone și dorești să-l protejezi împotriva șocurilor și a  murdăriei? Preferi o husă mai ieșită din comun pentru acesta? Atunci personalizează-ți singur husa pentru Huawei Mate 20 Pro. Cu ajutorul unei fotografii proprii și a unor efecte interesante, husa devine un accesoriu unicat.

Carcasă sau husă Huawei Mate 20 Pro, inscripționată cu fotografie

Dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa de mobil pentru Huawei Mate 20 Pro, poți alege dintre diferite tipuri de huse pentru Huawei. Dacă vrei ca telefonul să fie protejat de jur-împrejur, îți oferim husa practică tip flipcase sau husa universală. Husele flipcase au o închidere cu magnet și sunt fabricate din imitație de piele neagră. În interior ai chiar și buzunare pentru carduri. Dacă totuși preferi o protecție premium împotriva șocurilor, ideale sunt carcasele cu bumper din cauciuc. La cele obișnuite poți alege dacă dorești ca modelul ales să fie inscripționat de jur-împrejur.

Husă foto pentru Huawei Mate 20 Pro personalizată cu o imagine proprie

La personalizarea huselor de mobil folosim doar materiale de calitate superioară, iar imprimeul strălucește în culori intense. Poți folosi modelele interesante pe care ți le punem la dispoziție pentru a personaliza și mai rapid husa pentru Huawei Mate 20 Pro. Cu ajutorul unei fotografii și a unui text, husa ta de mobil va fi cu adevărat unică.

Cadoul ideal: husă foto personalizată pentru Huawei Mate 20 Pro

Personalizarea unei huse pentru Huawei Mate 20 Pro este distractivă, iar rezultatul constituie un cadou ideal pentru cei dragi. Alege o fotografie din cel mai recent concediu sau o imagine cu membrii familiei: cu siguranță persoana căreia îi oferi cadou o husă de mobil personalizată pentru Huawei Mate 20 Pro se va bucura sincer.