În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Brichetă Zippo® personalizată cu poza ta

Personalizează-ți bricheta Zippo cu o imagine, un text sau un nume. Brichetă Zippo cu foto-gravură sau fotografie imprimată.

  • Personalizare brichetă Zippo® originală
  • Suprafață rezistentă la zgârieturi, culori super-lucioase (imprimeu realizat prin tehnologia Doming, cu efect 3D)
  • Gravură cu imaginea și textul alese (gravură laser) sau imprimeu foto de calitate superioară (Doming)
  • Poți alege culoarea gravurii: auriu (în cazul brichetei ZIPPO de culoare neagră) sau argintiu
  • Finisaj lucios sau mat (argintiu/negru)
  • Ideal de oferit cadou: inclusiv cutie-accesoriu Zippo®
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Bricheta ta Zippo® unicat, personalizată cu o imagine proprie și cu textul dorit – modelul ales poate fi gravat sau imprimat

Bricheta Zippo® originală – clasicul între brichete. O brichetă cu benzină incomparabilă. Inconfundabilul „clic” și prelucrarea la standarde superioare a materialului îi convinge de fiecare dată pe cunoscători. Este un stil de viață ce uimește. Iar partea cea mai bună este că acum îți poți personaliza singur un Zippo® cu o imagine din arhiva personală, pe care noi o imprimăm sau o gravăm pe bricheta ta. Astfel, vei avea o brichetă unicat pentru orice ocazie și pentru orice aventură. Un Zippo® personalizat cu fotografie este pur și simplu un cadou-cult absolut inedit! Poți alege online dacă dorești ca fotografia ta să fie imprimată pe întreaga suprafață a brichetei sau numai pe o parte a acesteia. Comandă un Zippo gravat sau imprimat cu o fotografie a iubitei tale solții sau cu o imagine rock a motocicletei tale. La noi totul este posibil, deoarece fiecare își leagă propria experiență de cultul brichetei Zippo®. Suprafața metalică periată este rezistentă și durabilă, exact așa cum te-ai aștepta să fie un Zippo® original. NOU: personalizează-ți cu fotografie un Zippo® negru, cu finisaj mat (carcasă din alamă vopsită în câmp electrostatic).

Zippo personalizat cu foto-gravură - imaginea ta se transformă într-o gravură laser

Fii designerul propriei brichete Zippo! Încarcă imaginea ta preferată în magazinul online PhotoFancy. Acum poți personaliza o brichetă Zippo®unicat exact așa cum îți dorești, cu ajutorul configuratorului nostru. Datorită previzualizării, ai posibilitatea de a vedea exact cum va arăta bricheta ta Zippo® cu gravură sau imprimeu foto. Este simplu: comandă o brichetă Zippo® personalizată, iar noi gravăm sau imprimăm imaginea aleasă pe aceasta, fie prin intermediul imprimării cu laser, fie prin metoda imprimării fotografice. Surprinde un pasionat de brichete cu un Zippo® outdoor personalizat. Oferă-i o brichetă cu benzină personalizată, unicat, cum nu nu va mai avea nimeni altcineva.

Personalizează și oferă cadou un Zippo imprimat cu o fotografie proprie

Bricheta Zippo va fi personalizată cu acest model numai pentru tine. Astfel, vei avea un accesoriu individual și autentic. Imprimeul se păstrează sub un strat de rășină sintetică clară ca sticla, ceea ce îl face extrem de durabil și rezistent la zgârieturi. Acest strat conferă fotografiei tale un efect 3D elegant. O combinație perfectă pentru o brichetă cu benzină de calitate – bricheta Zippo® personalizată cu fotografie. O idee deosebită de cadou pentru membrii familiei sau pentru cei mai buni prieteni. Pentru că un Zippo® te ține o viață. Comandă acum online bricheta ta personalizată! Durata de producție este, de regulă, de numai 24 de ore, bricheta ta Zippo® putând fi livrată chiar a doua zi. Îți dorim distracție plăcută și experiențe frumoase cu noul tău Zippo® personalizat cu fotografie!