În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Creează online cana ta cu linguriţă personalizată cu poza ta sau numele tău

Creează online şi dă la imprimat cana ta personalizată cu linguriţă cu propria imagine sau propriul nume. Cană de cafea cu linguriţă de ceramică colorată, la mâner.

 • Imprimare foto cu strălucire de excepţie
 • Imprimeu rezistent la zgârieturi – poate fi spălat la maşina de spălat vase
 • Cană de ceramică de calitate superioară cu linguriţă de ceramică la mâner
 • Efecte foto excepţionale pentru imaginile tale
 • Selecţie creativă de culori
 • Şi sub formă de cană cu nume
Filter
 1. Cană 'Design'

  84,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană 'Windsor'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Cană 'Slim'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 4. Cană neagră

  69,99 RON
  Inclusiv TVA
 5. Ceasca Espresso

  109,99 RON
  Inclusiv TVA
 6. Cană 'Aur'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA
 7. Cană 'Argint'

  79,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Dă la inscripţionat şi imprimat online cana de cafea cu linguriţă cu poza ta

Prezintă oaspeţilor tăi în pauza de cafea un adevărat element original – cana cu linguriţă cu fotografie. Avantajul deosebit este evident. Linguriţa este integrată în cană. Datorită suportului practic de la mâner, linguriţa de ceramică este întotdeauna la îndemână. Culoarea linguriţei elegante este asortată cu culoarea din interiorul cănii. Poţi alege şi selecta culoarea în momentul creării. Împreună cu fotografia ta îţi poţi crea o cană de cafea frumoasă şi practică şi o poţi da la imprimat. Cana cu linguriţă cu fotografie este cadoul perfect. Surprinde-ţi persoanele dragi cu cana cu linguriţă, tovarăşul ideal pentru un început perfect al zilei. Savurează-ţi băutura preferată dimineaţa alături de motivul ales de tine imprimat pe cana cu linguriţă. Bucură-te de exemplu de o fotografie în care îţi zâmbeşte nepotul tău sau de o fotografie romantică de la nunta cu soţia ta. Astfel îţi poţi începe ziua.

Cană cu linguriţă personalizată cu numele tău– cană magică cu nume, cu linguriţă

Acum îţi poţi crea o cană complet personalizată cu linguriţă. Cu MagicName – motivul cu nume magic de la PhotoFancy. Numele dorit este integrat ca prin minune în motive fotorealiste. Selecţia de imagini este mare. Eşti binevenit să cauţi şi să încerci. Dă clic pe „alege motiv“ în configurator, selectează MagicName şi poţi decide care este motivul preferat. Astfel poţi crea foarte uşor opere de artă fascinante cu numele tău. Noi îţi imprimăm cana cu linguriţă, iar tu aştepţi confortabil să îţi ajungă acasă livrarea prin poştă. Cana cu linguriţă Magic Name îi va surprinde şi pe prietenii tăi şi astfel vei vedea garantat chipuri uimite şi priviri mirate. O plăcere extraordinară la masă sau la petrecerea aniversară.

Cana de cafea preferată personalizată cu linguriţă de ceramică integrată şi propria fotografie.

Cana de cafea cu linguriţă este o cană cu linguriţă cu fotografie plină de stil de calitate superioară. Aceste calităţi sunt asigurate de execuţia din ceramică de calitate, dimensiunea ideală şi caracteristica specială, mai exact integrarea linguriţei din ceramică în mânerul cănii de cafea. O idee cu adevărat isteaţă pentru o cană. Poţi alege culoarea mânerului, a interiorului cănii şi a linguriţei dintr-o selecţie creativă de culori. Astfel poţi de exemplu combina culoarea imaginii cu glazura cănii. Linguriţa este din ceramică, la fel ca şi cana în sine. O combinaţie elegantă cu un volum de 250 ml. Cana ta din ceramică personalizată cu linguriţă are o suprafaţă strălucitoare glazurată şi rezistă la maşina de spălat vase. Însă îţi recomandăm să o speli de mână. Fotografia ta este imprimată prin sublimare în glazură şi devine deosebit de rezistentă la zgârieturi.