În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Scut magnetic personalizat – Comandă un scut magnetic individual

Poza ta pe un scut magnetic real– Scut metalic imprimat cu imaginea sau textul tău. Comandă acum acest produs unic. Disponibil și ca tablă-magnet personalizată.

  • Scut tablă cu colțuri rotunjite și margini îndoite
  • Imprimare directă în 6 culori cu 720 x 1440 dpi
  • 4 orificii pentru montare
  • Rezistent la zgârieturi și lumină
  • Suprafață albă semi-lucioasă
  • Material: 0,45 mm tablă de oțel fără curbură. Margini îndoite, colțuri rotunjite
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Scut magnetic imprimat cu poza ta

Fotografiile tale sunt speciale! De aceea, ar trebui să le prezinți ca atare. Acest lucru funcționează nemaipomenit cu ajutorul posterului de tablă de la PhotoFancy. Comandă acum online scutul tău magnetic personalizat. Un poster de tablă din metal va avea un efect nostalgic indiferent dacă este destinat pentru camera de zi sau pentru altă încăpere. Imprimat cu cele mai speciale imagini, acest scut va trezi amintiri plăcute. Un tablou nostalgic pe o placă de tablă veche.

Scut metalic personalizat și imprimat

Scutul tău magnetic poate fi acum foarte ușor personalizat. Încarcă-ți pur și simplu poza pe PhotoFancy. Încearcă efectele noastre creative și nostalgice și creează-ți propria operă de artă. Sau personalizează-ți propriul scut cu un text publicitar, ca de exemplu scutul magnetic PERSIL. Imaginea ta se va încadra perfect pe posterul de tablă. O experiență nostalgică pentru toți iubitorii de tablouri. Surprinde pe cei dragi cu un tablou unic de perete. Sau oferă în cadou prietenilor tăi un scut metalic personalizat cu poze din concediu sau de la nuntă. Aminitiri pentru totdeauna. Posterul tău metalic va fi produs într-o tehnică modernă de imprimare, realizată în 6 culori. Scuturile metalice albe au margini îndoite. Cele patru orificii asigură o montare optimă. Materialul este o tablă de oțel având grosimea de 0,45 mm, fără curbură. Imprimarea extraordinară redă optimal tonurile pielii și cele pastelate. Scutul magnetic este disponibil în variate dimensiuni. De la formatul compact de 30 cm x 20 cm până la formatul XXL de 70 cm x 50 cm.

Scut personalizat sub formă de tablou metalic

Un avantaj major al posterului de tablă este funcția practică de magnet. Astfel, scutul de metal imprimat poate fi utilizat și ca tablă magnetică. Atașează notițe și flyere cu ajutorul magneților pe tabla ta personalizată. Suprafața este robustă și rezistentă la zgârieturi, astfel încât magneții pot fi mutați cu ușurință dintr-o parte în alta. Încearcă chiar acum și comandă-ți tabla magnetică personalizată cu poza ta.