În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cadouri de Paște personalizate cu fotografie sau nume

Cadouri deosebite de Paște, personalizate cu fotografie chiar de tine: Paștele poate fi sărbătorit într-un mod și mai special personalizând cadourile cu o imagine și un nume. Alege cadouri unicat de Paște și așază-le în coșulețul de Paște al persoanei iubite!

 • Cadouri foto unicat pentru sărbătorile de Paște
 • Calitate excelentă a fotografiei imprimate
 • Personalizare cadouri de Paște cu o fotografie, un nume sau un text
 • Modele ingenioase de personalizare, preclurare gratuită a imaginilor
 • Cărți foto, căni, perne și multe altele
 • Transmite urări de Paște gratuite, prin intermediul operelor de artă create chiar de tine
Filter
 1. Vază pentru flori

  89,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Pahar Latte Macchiato

  79,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare cadouri de Paște

Paștele nu este numai o sărbătoare creștină - acesta vestește și primăvara ce urmează să vină. Cu această ocazie, le poți oferi membrilor familiei cadouri de Paște personalizate cu nume și fotografii. În plus, aici poți crea singur articole decorative de Paște, personalizate cu o imagine. PhotoFancy îți oferă posibilitatea de a personaliza aproape orice produs și de a crea cadouri de Paște originale, personalizate cu fotografie. Pentru că, atunci când oferim în dar cadouri și articole decorative de sărbători, este mult mai potrivit să nu oferim în mod repetat aceleași cadouri, ci să mai venim și cu idei originale. Desigur, iepurașul de Paște este nelipsit, însă un cadou de Paște personalizat cu fotografie îi bucură pe copii și pe adulți deopotrivă. Oferă-le celor dragi - adulți sau copii - cadouri de Paște personalizate cu fotografie iar Paștele va fi o sărbătoare perfectă.

Personalizează un cadou de Paște unicat cu fotografie

Dacă dorești să personalizezi singur cadourile de Paște, la noi ai o gamă variată de produse. De Paște pot fi oferite multe cadouri, iar dacă acestea pot fi folosite imediat bucuria va fi și mai mare. De exemplu, cănile personalizate cu fotografie vor completa micul dejun de Paște, dacă imprimi un model potrivit pe acestea și dacă le folosești ca articole pascale decorative. Poți, de asemenea, să personalizezi cadouri de Paște pentru membrii familiei - femei, bărbați și copii - care doresc să facă o plimbare în duminica de Paște: personalizează genți unicat, pentru ca aceștia să aibă unde să pună ouăle de Paște găsite. Mai poți alege, de exemplu, perne foto sau perne cu sâmburi de cireșe, deosebit de moi și cu un aspect plăcut, pentru a vă petrece ziua de Paște comod, pe canapea. Aceste articole se pretează foarte bine ca idei de cadouri de Paște pentru prietena ta. În orice caz, cadourile pe care le alegi pentru Paște le poți personaliza cu modelul dorit.

Cadouri de Paște personalizate cu o imagine sau cu un nume

La noi poți personaliza cadourile de Paște cu o imagine sau cu un model cu nume. În cazul fotografiilor din arhiva personală, poți personaliza imaginea adăugând o ramă ori creând colaje sau folosind efecte foto pentru personalizare - fotografia ta cu motive pascale! Varianta de personalizare a unui cadou de Paște cu MagicName este deosebit de apreciată: într-un model potrivit, introducem ca prin minune numele indicat. În imagine, acesta va apărea scris cu elemente precum petale de trandafiri, ouă de Paște, urme în nisip sau altele - încearcă acum! La noi este extrem de simplu să personalizezi cadouri de Paște pentru adulți sau copii: poți folosi programul nostru de personalizare direct în browser. Acesta te ajută la fiecare pas, afișând o previzualizare a modelului creat. Cu siguranță vei găsi și un cadou deosebit pentru prietenii tăi!