În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Huawei P30 Pro

Vrei o husă de mobil care îți protejează smartphone-ul și care este în același timp și un accesoriu cool? Personalizarea unei huse individuale pentru Huawei P30 Pro este soluția ideală!

  • Personalizare husă unicat pentru Huawei P30 Pro
  • Protecție optimă împotriva șocurilor și a murdăriei
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de modele creative
  • Imprimeu de calitate superioară
  • Prelucrează-ți imaginile gratuit online, iar noi le inscripționăm pe husă!
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă de mobil pentru Huawei P30 Pro

În prezent, husele pentru smartphone oferă mai mult decât doar protecție pentru mobilele noastre. Cu toții ne dorim ca acestea să fie accesorii care atrag privirile și care ne scot în evidență personalitatea. Ce zici de o husă pentru Huawei P30 Pro personalizată chiar de tine? Vei primi un accesoriu unicat și cool, care îți va proteja telefonul în mod eficient și elegant împotriva șocurilor, a murdăriei și a zgârieturilor.

Huse pentru Huawei P30 Pro cu o fotografie proprie

Alege modelul potrivit pentru husele personalizate Huawei și creează direct husa ta foto creativă. O poți personaliza cu o imagine, un nume sau un text la alegere. Efectele foto, funcțiile de prelucrare a imaginii sau opțiunea de creare a unui colaj îți oferă posibilitatea de a da frâu liber imaginației. Dacă îți place rezultatul personalizării, noi vom inscripționa pe husă modelele alese.

Carcasă personalizată pentru Huawei P30 Pro

Pentru a primi exact husa de mobil pe care ți-o dorești, îți oferim o gamă variată de modele. De exemplu, poți alege un flipcase elegant pentru a-ți proteja smartphone-ul. Această husă, denumită și sideflip, are o închidere cu magnet și buzunare practice pentru carduri. Varianta clasică este, desigur, carcasa: indiferent dacă alegi opțiunea cu bumper sau un imprimeu de jur-împrejur, tu stabilești cum va arăta husa ta pentru Huawei P30 Pro. Cea de-a treia variantă este husa universală pentru mobil. Aceasta îți protejează întregul telefon și are o cusătură decorativă. Toate modelele care pot fi personalizate surprind prin calitatea superioară a imprimeului și a culorilor inscripționate.

Idee de cadou: husă de protecție personalizată

Creează husa de mobil care îți evidențiază personalitatea. Sau surprinde-ți prietenii ori familia cu această idee de cadou deosebit. La personalizarea husei pentru mobil poți da frâu liber creativității pentru a crea un cadou unicat. Pregătește-le celor dragi o bucurie folosind fotografii și mesaje personalizate, pentru a le arăta ce mult ții la ei.