În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Pix cu gravură - pix (și din lemn!) personalizat cu un nume sau un text

Nu există pixuri mai elegante decât cele gravate cu un model personalizat. Noi îți oferim un astfel de pix: comandă acum pixul tău cu gravură!

  • Pix unicat cu gravură
  • Scrie perfect, datorită rezervei de mare capacitate
  • Gamă variată de simboluri pentru gravură
  • Din lemn de fag autentic sau din metal - elegant și mereu la modă
  • Aplicații cromate de înaltă calitate
  • Gravură laser de înaltă calitate cu numele sau textul ales
  • Inclusiv cutie metalică elegantă
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Gravură pe un pix personalizat

Un pix poate fi considerat o altfel de carte de vizită. Un pix elegant cu gravură laser are un efect autentic și elegant. Dacă dorești să-ți personalizezi un instrument de scris cu numele, textul sau inițialele tale, îți oferim două variante de pixuri de înaltă calitate. Poți alege între un pix metalic sau un pix din lemn. Pentru ambele variante ai la dispoziție o suprafață de imprimare pe care o poți personaliza așa cum dorești. Modelul ales este apoi gravat pe pix. În acest scop, folosim o metodă de imprimare cu laser la standarde superioare, care asigură un imprimeu deosebit. Pentru a-ți putea grava pixul, urmează pur și simplu pașii indicați în instrumentul nostru. În cadrul procesului, poți alege nu doar un nume sau un text care să fie gravate pe pix, ci și o siglă sau un simbol. Tu stabilești cum va arăta imprimeul final. Poți alege un text scurt, un nume sau un simbol, sau chiar numele altei persoane, în cazul în care dorești să oferi pixul cadou.

Pix cu gravură personalizată

Pixul tău cu gravură poate fi, de exemplu, un pix metalic marca Ritter, „Made in Germany”. Corpul pixului metalic este de culoare neagră, contrastând astfel cu elementele cromate. Datorită mecanismului de rotire de înaltă calitate și a rezervei de mare capacitate, scrierea cu acest pix este deosebit de confortabilă. Și scrisul rezultat este extrem de curat, așa ca și cu stilouri personalizate. Dar asta nu e tot. Pixul, cu o lungime de 139 mm x 12 mm și cu o greutate de 32 g, atrage atenția datorită gravurii laser. Suprafața gravată este de 40 mm x 8 mm. Accesorile cromate sunt deosebit de elegante, astfel că vei primi un pix cu personalitate. Acest lucru este evidențiat și de cutia metalică. Indiferent dacă folosești pixul metalic pentru tine sau dacă îl oferi cadou, acesta este pur și simplu un accesoriu elegant.

Pix din lemn cu gravură

Cea de-a doua variantă de pix o reprezintă pixul din lemn, pe care îl poți, de asemenea, personaliza așa cum dorești. Este vorba despre un pix de culoare maro, din lemn, cu mecanism cu arc ale cărui vârf, inel și parte superioară sunt cromate. Corpul și butonul sunt fabricate din lemn de fag, care provine din culturi certificate din Germania și care este protejat prin lăcuire. Rezerva de mare capacitate G2, cu pastă albastră, asigură o scriere de înaltă calitate. Datorită acestor dotări, pixul din lemn cu gravură constituie un accesoriu perfect pentru birou sau pentru acasă. Suprafața gravată este de 40 mm x 8 mm, iar pixul are o lungime de 139 mm x 11 mm și o greutate de 18 g. Gravăm modelul ales cu un text, un simbol sau un nume. Pixul din lemn este însoțit de o cutie metalică elegantă, pe care o poți folosi dacă dorești să oferi un cadou personalizat.

Pixuri personalizate

Ai la dispoziție numeroase variante de personalizare a pixului cu gravură. Una dintre aceasta este folosirea unui simbol la alegere sau a unei sigle. Un astfel de pix cu siglă poate fi personalizat și cu un nume. Astfel, pixul va avea un aspect și mai atrăgător atunci când vei semna documente sau când îl vei oferi cadou cuiva drag. Indiferent dacă alegi un pix din lemn cu gravură sau un pix metalic, pixul personalizat cu un model unicat este un accesoriu deosebit.