În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Samsung Galaxy A20e

Vrei ca mobilul tău să fie unic? Pe Photofancy îți poți personaliza chiar tu o husă individuală pentru Samsung Galaxy A20e. Este simplu și rapid, iar noi imprimăm apoi imaginea sau numele ales pe aceasta.

  • Personalizare husă
  • Protecție premium împotriva șocurilor
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrare gratuită a imaginilor
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă foto personalizată pentru Samsung Galaxy A20e

Pe Photofancy îți poți transforma smartphone-ul într-un articol unicat! Cum funcționează? Este simplu: personalizează o husă de mobil individuală pentru Samsung Galaxy A20e folosind o fotografie, un nume sau un text amuzant la alegere, iar noi îl imprimăm pe aceasta. Tu alegi modelul - de la o imagine din concediu până la fotografia preferată cu jumătatea ta. Preferi un model cu nume, pentru a evita riscul ca telefonul tău să fie confundat? Îți oferim numeroase posibilități, de la modele moderne și amuzante la modele romantice. Cu siguranță există ceva potrivit pentru toate gusturile. Poți să personalizezi și altă husă de mobil și să-i surpinzi pe cei dragi cu un cadou perfect pentru orice ocazie, oferindu-le o husă pentru Samsung Galaxy A20e. Husele cu fotografie constituie un cadou ideal pentru relațiile la distanță, pentru cei care studiază în altă țară sau pentru rudele care locuiesc departe. Datorită husei, cei dragi sau amintirile clipelor speciale vor fi mereu la îndemână.

Carcasă smartphone pentru Samsung Galaxy A20e, personalizată de tine

Varianta clasică este carcasa, care protejează partea din spate și marginile laterale ale telefonului. La noi poți personaliza o astfel de husă pentru Samsung Galaxy A20e. Imprimăm fotografia sau numele ales pe husa pentru smartphone, iar modelul este transformat într-un imprimeu strălucitor, de calitate superioară. Partea din spate are inserții de metal care asigură stabilitate. În plus, funcția bumper oferă protecție premium împotriva șocurilor, pentru ca telefonul să nu se deterioreze în cazul în care este scăpat pe jos. Datorită imprimeului care nu se zgârie, te vei bucura multă vreme de husa ta de protecție pentru Samsung Galaxy A20e.

Flipcase pentru Samsung Galaxy A20e, cu o fotografie sau un nume

O alternativă practică la husa clasică de mobil este husa flipcase personalizată cu o imagine sau un nume la alegere. Poți să creezi singur(ă) modelul pentru un flipcase Samsung Galaxy A20e. Pentru a obține imprimeul textil full-color, fibrele husei din imitație de piele sunt imprimate în profunzime. Imprimeul poate fi șters și nu se uzează. Buzunarele interioare pentru carduri și acte sunt extrem de practice, deoarece ai mereu la îndemână lucrurile importante. Husa tip flipcase cu fotografie sau nume oferă telefonului tău protecție de jur-împrejur, acoperindu-l în întregime. Nu doar suprafețele laterale și partea din spate sunt protejate, ci și ecranul.

Cum funcționează personalizarea husei pentru Samsung Galaxy A20e?

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Galaxy? Nicio problemă! La noi poți crea un model pentru husa de mobil Samsung Galaxy A20e, fără a descărca un software dedicat. Mai întâi trebuie să alegi între un flipcase sau o carcasă clasică. Apoi alege unul dintre numeroasele modele sau optează pentru personalizarea fără model. Te vom redirecționa la configurator. Aici poți să încarci fotografia ta, să introduci numele sau textul dorit și să adaptezi în continuare imaginea. Pe durata întregului proces de personalizare vei vedea husa pentru Samsung Galaxy A20e în previzualizare. Atunci când modelul va corespunde exact dorințelor tale, îl vom imprima pe aceasta. În general, husele de mobil sunt gata pentru livrare în termen de 24 de ore. În scurt timp, husa personală va ajunge la tine pentru a-ți proteja telefonul în mod eficient.