În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Vază personalizată – imprimă vază de flori individuală

Vază personalizată online cu imaginile sau textele tale. Vază de flori imprimată cu motivul tău individual.

  • Imprimare extraordinară
  • Rezistentă la zgârieturi și potrivită pentru mașina de spălat vase
  • Vază din ceramică cu design modern
  • Efecte și rame creative pentru pozele tale
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Vază personalizată și imprimată individual

Trandafiri, lalele sau margarete – un buchet format din diferite tipuri de flori. În culegerea sau alegerea buchetului creativitatea îți aparține. Un cadou personal pentru cei dragi sau persoana iubită. Pentru ca surpriza să fie și mai mare oferă în cadou alături de buchetul de flori și o vază personalizată și imprimată cu poza ta. Această vază modernă este fabricată din ceramică și poate fi comandată online. Vaza personalizată asigură spațiu și buchetelor mai mari. Înălțimea acesteia este de 20 cm și diametrul de 9 cm. Datorită imprimării prin transfer termic aceasta este rezistentă la zgârieturi și poate fi spălată și în mașina de spălat vase. Alege un motiv potrivit buchetului tău de flori sau imprimă vaza cu o poză romantică. Pur și simplu nemaipomenit.

Vază personalizată cu poză – o idee creativă de cadou

Vaza cu poză este cvasi creată pentru a fi oferită în cadou. Cu ocazia unei aniversări oferă în cadou alături de un buchet de flori și o vază din ceramică, personalizată. O poză romantică de nuntă va oferi spațiu buchetului tău de flori și îți va reda emoții puternice. Totodată, o vază personalizată este un cadou perfect și de ziua națională a mamei. Oferă în dar mamei tale un buchet de flori alături de o vază personalizată cu poza dorită. O mamă se va bucura întotdeauna pentru o poză cu copii sau nepoții ei. Combinația ideală pentru o surpriză de ziua mamei. Completează imaginea încărcată cu un text personal sau un mesaj de dragoste. În configurator poate fi foarte ușor personalizată vaza ta cu flori. Înfrumusețează-ți motivele tale cu efecte fotografice creative sau rame puse la dispoziția ta de către PhotoFancy și scoate tot ce este mai bun din imaginile tale. Pur și simplu incredibil!

Vază din ceramică imprimată cu imaginea sau numele tău

În cazul în care nu deții o imagine potrivită, poți personaliza vaza de flori utilizând un motiv „MagicName“. Introdu în acesta numele dorit. Numele va fi integrat ca prin magie în motivul ales. Alege din gama noastră largă motivul preferat și personalizează online și ușor vaza ta cu nume. Introdu, de exemplu, numele partenerei/ului de viață în nisipul auriu al unui ștrand sau pune porecla ta pe o placă rustică din lemn. Rezultatul va fi uimitor. Surprinde-ți prietenii și cunoscuții cu această idee unică de cadou. Comandă acum online la PhotoFancy vaza ta cu flori personalizată.