În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Halbe de bere personalizate

Comandă și imprimă halbe de bere personalizate cu motivul, textul sau numele tău.

 • Prelucrare online, gratuită a pozelor
 • Imprimare de calitate
 • Numeroase efecte fotografice
 • Durabilitate îndelungată a modelelor, datorită imprimării prin transfer termic
 • Halbe de bere personalizate cu numele tău
 • Rezistență la zgârieturi și la mașina de spălat vase
Filter
 1. Cană de bere

  99,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Halbă de bere cu capac

  209,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Pahar de bere de grâu

  129,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Halbă de bere imprimată cu poza ta

Halba de bere clasică, denumită și halbă ceramică a fost „inventată”, potrivit Wikipedia, în sec. al 16-lea în țările vorbitoare de limba germană. Până în prezent este utilizată în diferite forme și mărimi. Este cana perfectă pentru bere. PhotoFancy îți oferă posibilitatea personalizării unei halbe nemțesti cu fotografia ta. Pur și simplu încarcă-ți imaginea și noi vom imprima halba ta de bere cu motivul dorit. Astfel, poți comanda o halbă clasică personalizată, potrivită pentru orice ocazie. O halbă personalizată este ideală atât pentru casa ta, cât și pentru pub-ul/barul tău sau pentru diferite evenimente orășene. Pe lângă halba clasică, poți comanda și halbe din sticlă și chiar și halbe rustice cu sau fără capac. Idee rustică de cadou: pahar pentru tărie „Mini-halbă de bere” personalizat!

Halbe de bere personalizate cu numele tău

În afară de motivele deținute de tine, îți poți personaliza halba de bere cu numele tău sau al altei persoane. O halbă de bere astfel creată, este o idee nemaipomenită de cadou personalizat pentru prietenii sau colegii tăi. În cazul în care vei opta pentru funcția MagicName vei fi plăcut surprins de numeroasele motive profesionale pe care le deținem. Cu aceste motive îți poți personaliza halba ta din ceramică. Numele tău va fi trecut în diferite locuri sau ipostaze ale naturii. Pentru o privire în ansamblu am categorizat aceste motive sub diferite teme: „Mâncare & băutură“, „Numele tău“, „Sport“, „Aniversare“ și multe altele. Totodată, poți comanda halba de bere personalizată cu colaje foto. La PhotoFancy găsești numeroase modele de colaje în care poți introduce până la 13 fotografii.

Imprimă halbe de bere din ceramică sau din sticlă

Ai opțiunea de a alege tipul de halbă de bere personalizată și imprimată cu imaginea sau numele tău. Halba de bere clasică, cu sau fără capac, este varianta rustică, realizată din ceramică de înaltă calitate și având un volum de umplere de 0,5l. Însă și halba ceramică cu un volum de umplere de un litru este ideală imprimării cu poza ta. Cu ceva mai neobișnuit este halba cu un volum de umplere de 0,75l. Ea este îngustă, decorată cu margini aurii și prevăzută cu un capac. Dacă totuși dorești să personalizezi cu motivul tău o halbă din sticlă, găsești printre produsele noastre și paharul de bere personalizat. Acesta este fabricat din sticlă lăptoasă satinată, pentru a pune mai bine în evidență fotografia ta. În toate cazurile imprimarea va avea un luciu semi-mat și o calitate extraordinară. Datorită imprimării prin transfer termic modelul tău va avea o durabilitate îndelungată. Halbele de bere personalizate sunt rezistente la zgârieturi și potrivite pentru mașina de spălat vase.