În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată Huawei P30 lite

Te afli în căutarea unei huse de mobil unicat care să-ți scoată în evidență personalitatea? Atunci creează-ți singur(ă) modelul pentru husa Huawei P30 lite și bucură-te de un accesoriu cu adevărat unic!

  • Personalizare husă pentru Huawei P30 lite
  • Protecția perfectă pentru smartphone-ul tău
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează-ți imaginile gratuit, iar noi le inscripționăm pe husă
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă pentru Huawei P30 lite

Există smartphone-uri potrivite pentru toate gusturile. De ce acest lucru nu ar fi valabil și pentru husele de mobil? Uită de husele care doar îți protejează mobilul împotriva șocurilor și a murdăriei și creează o husă foto la fel de unică precum personalitatea ta! Folosind o imagine proprie, vei obține un accesoriu unicat care va atrage cu siguranță toate privirile.

Huse de protecție pentru Huawei P30 lite personalizate cu poza ta

Dacă alegi să personalizezi o husă pentru Huawei P30 lite, vei primi o husă de protecție unicat. Nu trebuie decât să încarci fotografia ta preferată în browser și să o adaptezi. Poți folosi efecte foto cool și funcții de prelucrare a imaginilor pentru a îmbunătăți fotografia. Poți adăuga și texte scurte pe carcasă sau pe flipcase. Dacă ești mulțumit(ă) de modelul creat, îl inscripționăm pe husa aleasă.

Personalizare husă, carcasă sau flipcase individual

Înainte de inscripționarea unei huse pentru Huawei, trebuie să alegi modelul potrivit. Dacă preferi o protecție de jur-împrejur, poți alege un flipcase, care mai este denumit și sideflip. În plus, husa tip flipcase îți oferă spațiu unde poți păstra carduri. O altă opțiune pentru personalizarea husei pentru Huawei P30 lite este husa universală care te va surprinde prin imprimeul în profunzimea fibrelor. Dacă preferi varianta clasică, alege un hardcase - opțional cu bumper sau imprimeu de jur-împrejur. Un lucru este comun tuturor tipurilor de huse: imprimeul foto de calitate superioară și culorile strălucitoare!

Cadou pentru cei dragi: husă personalizată pentru Huawei P30 lite

Nu există limite la personalizarea unei huse de mobil. Husa poate proteja nu doar telefonul tău împotriva zgârieturilor, ci și telefoanele celor dragi. Ce poate fi mai frumos decât un cadou personalizat, care arată prin fotografii și mesaje cât de dragi ne sunt ceilalți? O husă pentru Huawei P30 lite cu fotografie constituie un cadou unicat perfect.