În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru iPad 2017

Protejează-ți iPad-ul (generația a 5-a/2017) cu ajutorul unei huse de calitate superioară pentru iPad 5. Creează un imprimeu personalizat cu fotografii și modele proprii.

  • Personalizare husă pentru iPad
  • Cu funcție practică de poziționare
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Suprafață ușor de curățat și rezistentă la uzură
  • Imprimeu textil de calitate superioară
  • Compatibilă cu iPad-ul® tău (generația a 5-a/2017)
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă pentru iPad 2017 cu fotografie

Personalizează-ți online o husă nouă pentru iPad 2017 și transformă un accesoriu oibșnuit pentru iPad într-un magnet pentru priviri. Putem inscripționa husele cu un model propriu pentru a crea o husă perfect compatibilă. Dă frâu liber creativității și personalizează-ți singur(ă) husa pentru iPad 5. Folosește imagini, texte și modele proprii și bucură-te de materialele de calitate superioară și de decupajele adecvate pentru cameră și porturi. Creează chiar acum o husă pentru iPad 2017!

Inscripționare husă iPad 2017 cu un model creat de tine

Cauți o protecție eficientă și în același timp individuală pentru iPad 2017? Ce-ar fi dacă ai alege o husă cu imagine proprie? Imprimeul textil de calitate superioară este ușor de curățat și rezistent la uzură. În plus, dacă îți personalizezi husa pentru iPad 2017 cu o fotografie, poți alege și modele proprii, pe care să le prelucrezi și să le adaptezi online. Astfel, husa de protecție pentru iPad (gen. a 5-a) devine un cadou pe care ți-l oferi singur(ă). Sau fă-le prietenilor o surpriză și oferă-le o husă unicat pentru iPad (gen. a 5-a).

Inscripționare carcase personalizate pentru iPad (generația a 5-a)

Protejează-ți iPad-ul (gen. a 5-a) în mod individual, folosind un flipcase unicat și profită de funcția de poziționare pentru prezentări, care îți permite să poziționezi oriunde tableta iPad pentru a te uita la filme și clipuri video. Inscripționează acum o husă pentru iPad 2017, fără niciun fel de efort: personalizează chiar tu husa foto, cu doar câteva clicuri. Folosește idei și modele personale și găsește layoutul potrivit pentru husa ta de iPad.

Personalizare și inscripționare husă foto pentru iPad 2017

Este extrem de simplu să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru iPad 5. În doar câțiva pași, husei pentru tableta ta iPad 5 (2017) îi este conferită o notă personală. Cu ajutorul unei fotografii proprii cu tine și cu prietenii tăi, husa pentru tabletă va atrage toate privirile. Inscripționează acum o husă foto pentru iPad 5 (2017) și lasă-te surprins(ă) de design. În interior, materialul de înaltă calitate are o aplicație textilă, catifelată, care îți protejează iPad-ul. Astfel, nu te vei bucura doar de husă multă vreme, ci și de tableta ta iPad 5, care este protejată în mod optim. Personalizează și inscripționează chiar acum online huse pentru iPad!