În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Editare şi modificare poze online gratis

La PhotoFancy modificare pozelor este foarte uşoară, se efectuează online şi este garantat gratuită. De la profesionism până la fantezie. Editarea de imagini online într-un mod agreabil şi la calitatea laboratoarelor foto de top. De la corectura profesională până la efecte foto ieşite din comun. Descoperă posibilităţile de prelucrare a fotografiilor online. Gratis incl. descărcarea.

  • încărcare şi prelucrare
  • Efecte extraordinare pentru prelucrarea fotografiilor
  • Garantat gratuit - incl. descărcare
  • Decoruri şi rame ieşite din comun pentru fotografia ta
  • Corectură profesională cu un singur click
  • Motive cu nume magice (MagicName)
Filter

Garantat gratuit – prelucrare de fotografii şi descărcare gratis

Pune-ţi fotografiile perfect în scenă: Programul profesional de prelucrare de imagini online pentru efecte foto şi efecte speciale uimitoare îţi transformă fotografiile în mici opere de artă şi îţi oferă instrumente optime pentru o prelucrare foto fără cusur. Online şi garantat gratuit. Pur şi simplu încarcă imaginea sau selectează din albumul tău de pe Facebook şi poţi începe. Pune-ţi fantezia la treabă sau foloseşte instrumentele laboratoarelor de imagini profesionale. Prelucrarea imaginilor este acum o joacă de copii! Şi apoi? După cum am mai spus: prelucrarea gratuită de imagini înseamnă la PhotoFancy că îţi salvezi fotografiile din nou în computerul tău sau le stochezi în albumul tău de pe Facebook. Fără niciun fel de obligaţii sau costuri ascunse. Gratis, bineînţeles numai pentru folosirea în scopuri personale şi pentru propriile imagini.

Program de prelucrare de imagini online „One-Click“ – optimizare automată

Printr-un clic îndeplineşti cele mai exigente cerinţe în privinţa prelucrării complet automate a fotografiilor folosind experienţa litografilor profesionişti. Aşa procedează şi laboratoarele foto atunci când îmbunătăţesc imaginile. În spatele butonului „corectură de imagini facilă cu un clic“ se află programul de prelucrare de imagini „Viesus®“ (mai multe informaţii puteţi afla accesând www.viesus.com). Pur şi simplu selectează-l şi vei rămâne uimit de ceea ce poate realiza tehnica modernă profesională de prelucrare a fotografiilor din fotografia ta. Se efectuează o corectură echilibrată a culorilor/luminozităţii, dacă este necesar sunt îmbunătăţite nuanţele pielii şi la final se îmbunătăţeşte claritatea imaginii tale. Tot ceea ce un profesionist ar îmbunătăţi în mod obişnuit la fotografia ta. Laboratoarele foto de top din toată lumea se bazează pe îmbunătăţirea automată a imaginilor oferită de Viesus®. La PhotoFancy foloseşti acest program preţios de prelucrare de imagini online şi absolut gratuit.

Prelucrare manuală de imagini online – rotire, reflectare, decupare

Bineînţeles, un program online de prelucrare automată de fotografii nu poate îndeplini dorinţe speciale şi nici nu ştie ce detaliu din fotografie doreşti să accentuezi sau cum doreşti să îţi roteşti fotografia. Cine doreşte să prelucreze profesional fotografii găseşte la PhotoFancy – online şi gratuit – instrumentele manuale corecte apăsând pe butonul „prelucrare imagine“. Decupare fotografie, reglare saturaţie fotografie, rotire fotografie, prelucrare contrast fotografie, reglare culori şi multe altele pentru prelucrarea online individuală a fotografiilor. Prelucrare online de fotografii, extrem de facilă şi gratuită: pas cu pas de la optim până la fantezist. Aici nu este nevoie ca mai întâi să descarci un program de prelucrare foto şi să înveţi pentru a prelucra rapid câteva fotografii. PhotoFancy te va impresiona.

Gratis efecte foto şi rame pentru prelucrarea fotografiilor tale

Ca program gratuit de prelucrare de fotografii, PhotoFancy oferă şi alte atracţii pentru prelucrarea online de fotografii – bineînţeles, de asemenea gratuit: Pentru a conferi fotografiilor tale acel ceva special, este nevoie de multă muncă, creativitate şi experienţă. Greşit! Acum poţi elimina foarte rapid şi simplu plictiseala din fotografia ta. Cu ajutorul efectelor foto creative şi instrumentului de prelucrare de imagini de la PhotoFancy. Pentru a-ţi prelucra fotografiile ai la dispoziţie efecte foto creative din care poţi alege: Poţi folosi aceste efecte pentru a reda fotografiei tale aspectul unui tablou vechi, unui desen animat sau aspectul unui puzzle. Efectele fotografice îţi învăluie imaginile într-o lumină strălucitoare, le conferă sentimentul de vacanţă sau un farmec nostalgic şi oferă imaginii tale favorite cadrul potrivit. Prin combinarea diferitelor efecte, creativitatea ta nu va cunoaşte limite.Prelucrare de fotografii online, cu fantezie şi gratuit!