În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Bidon termoizolant inscripționat sau cu gravură

Dorești să inscripționezi sau să gravezi un nume pe un bidon termoizolant? Pe Photofancy poți personaliza bidoane termoizolante exact așa cum dorești.

 • Personalizat cu un model propriu
 • Din inox de înaltă calitate
 • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
 • Perete dublu, pentru o izolare perfectă
 • Gravură laser precisă sau imprimeu de calitate superioară
 • Cu închidere practică, rapidă
Filter
 1. Termos 'Bambus'

  199,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană termo 'Bambus'

  169,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Bidon termoizolant cu nume: un accesoriu practic și o idee perfectă de cadou

Bidonul termoziolant, ideal pentru cafeaua de dimineață de la birou, pentru ceaiul fierbinte din excursie sau pentru un ice-tea răcoritor la festival, nu este doar un accesoriu care atrage privirile, ci și unul extrem de practic. Datorită peretelui dublu, bidonul personalizat menține mai multe ore temperatura constantă, indiferent dacă îl umpli cu băuturi calde sau reci. Pe Photofancy poți personaliza singur(ă) bidoane termos și te vei bucura de un articol unicat, cu ajutorul căruia îți poți surprinde oricând jumătatea, prietenii sau familia. Poți alege un bidon imprimat cu o fotografie sau un bidon cu gravură. Fii creativ(ă) și vei primi un bidon termoizolant din inox cu un aspect unic!

Bidon termoizolant din inox, inscripționat sau gravat

În plus față de termosuri și căni termos, poți personaliza și acest bidon pentru apă. Procesul este simplu, rapid și intuitiv și este realizat în întregime în configuratorul nostru online. Nu este necesar să descarci niciun software dedicat - poți începe direct cu personalizarea. Alege unul dintre numeroasele modele pe care ți le punem la dispoziție sau personalizarea cu fotografie. Te vom redirecționa la configurator, unde poți să încarci o fotografie din arhiva personală, să introduci un nume sau un text și să adaptezi imaginea cum dorești. Bidonul termoziolant cu imprimeu sau gravură poate fi verificat permanent în previzualizarea produsului. Abia atunci când acesta corespunde imaginației tale, vom imprima sau grava modelul ales pe bidonul din inox. În general, procesăm comanda în termen de 24 de ore, apoi o predăm firmei de curierat. Astfel, bidonul termoziolant personalizat cu un nume, un text sau un model propriu va ajunge la tine în doar câteva zile! Îți garantăm că vei fi plăcut surprins(ă).

Bidon termoizolant personalizat cu o gravură

Pe Photofancy poți comanda un bidon de apă, pentru a beneficia de un model unicat cu gravură. Alege unul dintre modelele noastre sau alege varianta de personalizare fără model. Te vom redirecționa în configuratorul online, unde poți să introduci numele sau textul dorit, să adaptezi în continuare modelul și să încerci diferite fonturi care să evidențieze mesajul transmis. La final, vom grava modelul ales pe bidonul termoizolant, folosind un laser computerizat extrem de precis. Acesta gravează fiecare detaliu și contururile modelului pe termosul tău. Rezultatul este un bidon termos elegant din inox personalizat cu o gravură, care va aduce zâmbetul pe buzele tale sau ale persoanei căreia îl oferi cadou.

Bidon de apă inscripționat cu o fotografie, un nume sau un text

Alternativ, poți alege un bidon termoizolant inscripționat: pe lângă imprimeul cu nume sau text, îți oferim posibilitatea de a personaliza bidonul din inox cu o fotografie proprie. Tu alegi modelul - acesta poate fi o imagine romantică cu jumătatea ta, un instantaneu cu animalul tău de companie sau o fotografie amuzantă din cel mai recent concediu. După ce personalizezi modelul în configuratorul nostru online, acesta este inscripționat pe bidonul alb. În scurt timp vei avea un accesoriu deosebit de practic, cu un imprimeu strălucitor. Datorită procedeului de inscripționare prin transfer termic, modelul nu se zgârie și este extrem de rezistent. Așadar, te vei putea bucura multă vreme de bidonul tău termoizolant personalizat.