În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse personalizate și carcase telefoane imprimate cu poza ta

Huse telefon personalizate și imprimate cu poza sau textul tău online. Carcasă smartphone personalizată pentru husă universală pentru telefonul mobil si protecția telefonului tău.

  • Husă mobil personalizată cu fotografia ta
  • NOU: Husă universală pentru mobil, potrivită pentru numeroase modele de smartphone-uri
  • Numeroase efecte fotografice
  • Opțiunea-„imprimare jur împrejur“: Carcasa ta personalizată și pe suprafețele laterale
  • Imprimare de calitate înaltă
  • Disponibilă pentru toate mărcile obișnuite precum iPhone, Samsung Galaxy, HTC, Sony Xperia, LG, Huawei etc.
  • Disponibilă ca flipcase, hardcover, husă stand-up, husă cu bumper sau tip șosetă
  • Prelucrează fotografiile tale și imprimă-le pe carcasa ta de telefon
Filter

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Huse personalizate și imprimate cu imaginea și textul tău

Toate cele bune pentru noul tău smartphone! Pentru a te bucura mai mult timp de telefonul tău mobil, va trebui să îl protejezi împotriva murdăriei, zgârieturilor și loviturilor. Noi avem soluția ideală pentru tine! Personalizează-ți carcasa ta de telefon cu poza sau textul dorit. Este alegerea ta dacă încarci o poză de familie, una cu persoana iubită sau cu animalul tău preferat. Creativitatea ta nu este supusă nici unei restricții. Datorită husei personalizate telefonul tău va fi protejat împotriva factorilor externi. NOU! Personalizează cu fotografia sau numele tău o husă tip șosetă, potrivită pentru numeroase modele de smartphone-uri, și vei primi o husă universală pentru telefonul mobil.

Personalizare husă mobil tip șosetă cu modelul și numele alese de către tine

Protecție deosebită pentru telefonul tău – husa ta individuală imprimată la PhotoFancy.ro cu fotgrafia sau textul dorit. Astfel, te vei bucura de telefonul tău mobil un timp mai îndelungat. Datorită imprimării prin sublimare, motivul ales va fi redat în culori extraordinare. Carcasa este dotată cu o suprafață rezistentă împotriva zgârieturilor și oferă o protecție de lungă durată. O protecție deosebită oferă și carcasa telefon cu funcția Bumper. Datorită marginilor din cauciuc această protecție anti șoc va face față și situațiilor extreme. Carcasa Bumper este ideală amatorilor de sporturi extreme.

Imprimă huse telefon cu poza sau textul tău

Telefonul mobil este un accesoriu necesar în viața noastră. Acesta este expus zilnic publicului. Cu carcasa personalizată cu poza sau textul tău, poți scoate în evidență telefonul tău cel nou. Fii în top și arată-ți husa imprimată cu fotografia ta prietenilor și cunoștințelor tale. Comandă husa ta personalizată, transformând astfel telefonul tău într-un unicat.