În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Ceasuri personalizate cu poza ta

Comandă ceasuri personalizate cu imaginea ta: ceas de perete, ceas de birou, ceas deșteptător sau neobișnuitul ceas din ardezie.

  • Prelucrare online gratuită a pozei tale
  • Imprimare în calitate înaltă
  • Indicator în culorile alb și negru
  • Numeroase efecte-foto creative
  • Ceasuri din plastic, din sticlă acrilică sau ardezie
  • Colaje-foto și MagicName
  • Mecanism de cuarț
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Trăim în perioada în care ceasurile pot fi personalizate cu pozele tale

Nu este atât de simplu să-ți faci timp pentru a personaliza un cadou cu totul deosebit. Însă dacă ai puțin timp liber la dispoziție, PhotoFancy îți oferă posibilitatea de a personaliza un cadou aparte. Așadar, îți recomandăm să alegi cele mai frumoase poze pe care le ai și să le încarci pe site-ul PhotoFancy. La noi îți poți prelucra pozele în mod gratuit. Pe lângă opțiunea de prelucrare a imaginilor, îți punem la dispoziție numeroase efecte foto, rame și colaje pentru imaginile tale. Prin apăsarea butonului „Utilizați fotografia”, rezultatul obținut poate fi imprimat pe un ceas din magazinul nostru online. Astfel, poți comanda atât un ceas de perete sau de birou cât și un ceas pe placă de ardezie personalizat cu modelul prelucrat. Totodată, poți alege dintre șapte culori de fundal (cu excepția ceasului pe placă de ardezie) precum și culoarea acelor indicatoare din aluminiu (albe sau negre). Ceasurile de birou pot fi comandate ca ceasuri deșteptătoare și în formă de inimă ori în format panoramic. Sau alege ceasul cu rame pentru fotografii. Acest ceas foto poate fi personalizat cu 9 modele proprii. Fotografiile tale formează o „ramă din imagini“ care înconjoară cadranului ceasului. Cu ajutorul noului ceas de lemn personalizat, poți conferi locuinței tale un aer „natural”.

Timpul fiind relativ, un ceas personalizat este ideea perfectă pentru un cadou cu poză sau nume

Conform teoriei lui Einstein, timpul este relativ. Fă o bucurie persoanei iubite și comandă online un ceas personalizat în cadou. Sau alege opțiunea personalizării unui ceas cu imaginea ta ca articol de decorațiune. Datorită dimensiunilor și modelelelor diferite, ceasurile noastre îți pun la dispoziție numeroase posibilități de personalizare. Astfel poți personaliza cu pozele tale, de exemplu, ceasul de perete sub formă rotundă sau pătrată. Ceasurile în formă de inimă sunt disponibile atât în varianta ceas de perete cât și în cea de ceas de birou sau ca ceas deșteptător. Accesoriul special în rândul produselor noastre este ceasul din ardezie reală. Atunci când nu dorești personalizarea ceasurilor cu pozele tale, ai la dispoziție varianta MagicName. Această funcție îți oferă posibilitatea personalizării unui ceas cu imaginea selectată, având inscripționată numele tău sau al altei persoane. Poți introduce numele dorit în imagini cu cele mai neobișnuite locuri, creând astfel un cadou personalizat.

Nu ai timp de pierdut? Atunci comandă online și rapid ceasuri personalizate

Acum poți comanda online, într-un timp foarte scurt ceasuri personalizate cu imaginile tale. Chiar dacă nu rezistă la infinit, încercăm să oferim prin folosirea materialelor și prin imprimare o calitate cât mai înaltă. PhotoFancy imprimă pozele tale folosind o tehnică deosebită. Culoarea de imprimare este rezistentă la lumină și rămâne intactă mai mult timp chiar și la contactul cu razele solare. Îți punem la alegere diferite materiale, cum ar fi: sticlă acrilică lucioasă, plastic de înaltă calitate în diferite dimensiuni și ardezie. Toate ceasurile vor fi livrate cu un mecanism-cuarț și baterie compatibilă.