În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Imprimare cană „Te iubesc” - cană foto personalizată, cu imprimeu în interior și pe mâner

Cană „Te iubesc” cu o fotografie proprie: PhotoFancy imprimă un model unicat pe o cană pentru cafea I Love You! Poți folosi chiar o fotografie proprie pentru a personaliza cana foto pentru îndrăgostiți, cu imprimeu în interior și pe mâner, și pentru a oferi în dar un cadou unicat.

  • Cană foto romantică cu model propriu
  • Imprimeu lucios
  • Volum de umplere 325 ml - „elixirul iubirii”
  • Imprimeu în interior și pe mâner, cu tema „Te iubesc”
  • Pentru o bucurie de lungă durată - rezistență crescută a imprimeului datorită imprimării prin transfer termic
  • Ceramică de calitate superioară
  • Ușor de curățat - se poate spăla în mașina de spălat
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare cană pentru cafea „Te iubesc” cu fotografie: exprimă-ți dragostea cu ajutorul cănii

Dacă o cană cu cafea nu este suficientă, sigur o cană cu un mesaj de dragoste va asigura un început al zilei perfect. Dacă dorești să te asiguri că o persoană dragă va avea parte de o zi frumoasă, pe PhotoFancy poți comanda recipiente unicat pentru cafea, imprimate cu mesajul „Te iubesc”. Exprimă-ți dragostea cu ajutorul unei căni din ceramică - o cană Amore cu fotografie. Cana cu mesaj de dragoste este un cadou ideal pentru Ziua Îndrăgostiților sau, la fel ca în cazul cănilor personalizate cu fotografie, pentru ziua de naștere a jumătății tale. Dacă vrei să oferi cadou cana „Te iubesc” cu fotografie de Ziua Îndrăgostiților, putem imprima același model și pe un lacăt în formă de inimă sau pe alte cadouri.

Cană „Te iubesc” cu imprimeu în interior și pe mâner, plus model personalizat

Simbolic, o cană pentru cafea „Te iubesc” este mereu plină cu dragoste. Cana I Love You este un recipient cu imprimeu romantic în interior și pe mâner. Iar pe partea exterioară a paharului „Te iubesc” imprimăm o fotografie din arhiva ta personală. Imaginea poate fi un portret, o amintire sau un model cu nume. În cazul celui din urmă, este vorba despre o cană pentru cafea I Love You cu un model MagicName: tu îl creezi, iar noi îl imprimăm apoi pe recipient. Cele mai potrivite modele pentru cana de cafea „Te iubesc” sunt modelele noastre romantice, însă poți alege orice alt model dorești. De exemplu, o cană din ceramică cu mesajul „Te iubesc” nu exclude un model despre fotbal. Pe exteriorul cănii I Love You, cu imprimeu implicit în interior și pe mâner, vom imprima un model cu nume, numele fiind redat cu ajutorul unor imagini.

Cană personalizată I Love You cu imprimeu rezistent la mașina de spălat

O cană cu mesajul „Te iubesc” își va îndeplini scopul doar dacă și rezistă în timp. Astfel, modelul ales este imprimat pe cana din ceramică „Te iubesc” prin transfer termic, ceea ce înseamnă că, în ciuda unei utilizări frecvente și a spălării la mașină, imprimeul cănii I Love You nu se va uza. Datorită metodei folosite, culorile imaginii imprimate sunt extrem de clare și strălucesc. Calitatea superioară a imprimeului și rezistența sunt caracteristici ale întregii căni I Love You - imprimeul interior, imprimeul de pe mâner și fotografia exterioară. Astfel, cana romantică personalizată va deveni cu siguranță cana preferată a persoanei cele mai dragi.