În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Puzzle personalizat până la dimensiunea XXL sau puzzle-inimă personalizat

Personalizează și imprimă un puzzle la comandă cu poza ta! Aici poți crea propriul tău puzzle-XL, puzzle-inimă și puzzle clasic. Încarcă acum un motiv ce vine imprimat pe puzzle.

  • Puzzle de înaltă calitate imprimată cu poza ta
  • Imprimare foto extraordinară/semi-mată
  • Diferite forme: de la puzzle-inimă până la puzzle-XXL respectiv puzzle glisant
  • Material robust
  • Dimensiuni de la A6 (13,7 cm x 9,4 cm ;24 piese-puzzle) până la XXL (84,3 cm x 58,6 cm; 1500 piese-puzzle)
  • Inclusiv cutie-cadou cu mesajul personal și motivul-puzzle ca indicație (disponibilă în funcție de formatul-puzzle)
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Puzzle personalizat în calitate mare

Un puzzle personalizat este individual și în orice caz un unicat. Indiferent cărei persoane va fi oferit în cadou, va fi cu siguranță un puzzle cu un motiv nemaiîntâlnit. Puzzle-ul personalizat îl vei primi într-o cutie-cadou din metal, astfel încât piesele vor fi imposibibil de a se pierde. Pe capac vom imprima încă odată motivul tău, astfel încât vei avea o indicație pentru puzzle-ul tău. Totodată, vei putea atașa și un mesaj personal. Puzzle-ul tău personalizat va fi imprimat pe un material de înaltă calitate, cu o grosime de 2 milimetri. Poți comanda un puzzle imprimat în măriimi diferite, de la 21 până la 1500 piese. Totodată, puzzle-ul poate fi personalizat în diferite forme. La multe dintre ele este disponibilă și funcția MagicName! Cu ajutorul acestei funcții îți poți introduce ca prin magie numele tău în imaginea dorită. Generatorul nostru puzzle îți va arăta cum funcționează. Este chiar foarte ușor să-ți creezi propriul puzzle la comandă!

Puzzle-inimă personalizat la comandă din poza ta

Indiferent dacă este ziua îndrăgostiților, aniversarea voastră sau o zi oarecare: un puzzle în formă de inimă va face fericită persoana iubită. Comandă acum un puzzle-inimă personalizat și imprimat cu poza voastră. La crearea puzzle-ului poți alege între trei dimensiuni diferite: pentru evenimentele mai importante sau mai puțin imprortante din relația voastră.

Foto Puzzle-XL îți va scoate poza în evidență

Un puzzle personalizat te va face fericit, chiar și atunci când este achiziționat într-o dimensiune mai mică. Unicitatea motivului vorbește de la sine. Profesioniștii au însă nevoie de un puzzle-XL! În situația în care vrei să oferi destinatarului ore în șir de distracție, la noi ești în locul potrivit: îți punem la dispoziție puzzle personalizat în dimensiunile XL și XXL! Puzzle-ul XL are aprox. 500 piese iar cel XXL aprox 1500 piese – și au un format de aproape DIN A1: Gata cu gluma, acum e timpul pentru puzzle!

Puzzle glisant în format mare și mic

Cine nu își aduce aminte de puzzle-ul mic glisant care ne-a îcântat atât de mult în copilărie? O imagine formată din piese puzzle amestecate, care trebuie corect asamblate. Aici îți poți personaliza noul tău puzzle imprimat cu propriul tău motiv. Ai posibilitatea de a alege între o formă dreptunghiulară cu 62 de domenii (7x9 plus "gaură") sau o formă pătrată, cu 15 domenii – un puzzle personalizat diferit!