În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse de mobil Huawei personalizate cu fotografie

Husă Huawei personalizată cu modelul ales de către tine: PhotoFancy îți imprimă o husă unică, personalizată cu o fotografie sau o imagine, pentru mobilul tău Huawei. Creează modelul direct în browser, iar noi îl imprimăm pe o husă back-case sau flip-case.

  • Husă smartphone personalizată cu fotografie sau text
  • Calitate excelentă a fotografiei imprimate
  • Disponibile pentru toate modelele populare de telefoane Huawei
  • Gamă largă de modele ingenioase dintre care poți alege
  • Protejează telefonul de murdărie și lovituri
  • NOU: Husă universală pentru numeroase modele de smartphone-uri
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Huse personalizate pentru telefoanele Huawei

Telefoanele mobile Huawei sunt apreciate pentru raportul bun calitate-preț. Astfel, pe piață există multe modele de smartphone-uri Huawei. Pe PhotoFancy îți poți personaliza singur(ă) husa potrivită pentru toate modelele de telefoane Huawei, iar noi inscripționăm modelul ales pe acestea. Pentru toate modelele de mobil, inclusiv pentru Huawei P30, putem imprima fotografia ta pe o husă tip flipcase. Pentru modelele Huawei P30 Pro și Huawei P30 lite sau Huawei P20, poți comanda și o carcasă personalizată cu o imagine proprie.

Carcasă pentru Huawei personalizată cu o fotografie sau o imagine

Dacă dorești să personalizezi o husă Huawei cu fotografie proprie, poți crea modelul dorit direct în browser, fără să fie necesar un software dedicat. Nu trebuie decât să încarci fotografia, iar noi o imprimăm direct pe husa pentru mobil. Dacă dorești să personalizezi o husă de protecție pentru Huawei, poți să prelucrezi chiar tu imaginea, selectând un model cu ramă. Sau alege unul dintre modelele noastre disponibile, iar noi îl imprimăm pe carcasa ta Huawei.

Personalizare husă unicat de protecție pentru Huawei

Dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) o husă pentru telefonul tău Huawei, poți alege un flipcase sau un hardcase. Husa tip flipcase este fabricată din imitație de piele neagră și are o aplicație din material textil pe partea anterioară a clapetei, pe care este imprimată imaginea. Astfel, dacă dorești să-ți personalizezi o husă cu o fotografie pentru Huawei, ai la dispoziție toată această suprafață. Inscripționarea se realizează la fel ca în cazul personalizării tricourilor: fără folii lipite. Modelul este imprimat direct, în profunzimea fibrelor. Smartphone-ul tău Huawei se fixează în husă, unde este bine protejat, chiar dacă dorești să comanzi o husă pentru unul dintre modelele mari de telefon Huawei. Husa tip flipcase poate fi folosită și pe post de portofel: la interior are mai multe buzunare pentru carduri. Husa personalizată cu un model unicat se închide practic, cu magnet. În cazul huselor hardcase, imaginea este imprimată direct pe carcasa din material sintetic, al cărei fundal poate fi alb sau negru.

Husă personalizată pentru Huawei

La noi îți poți personaliza huse de mobil pentru mai multe modele de telefoane Huawei. Dacă dorești o husă de protecție unicat pentru telefonul tău Huawei, îți garantăm că husele noastre cu fotografie sunt adaptate perfect dimensiunii fiecărui model. Atât husa pentru Huawei Mate 20 cât și cele pentru Huawei Mate 20 lite și Huawei Mate 20 Pro se potrivesc modelelor respective de telefoane. Husele tip flipcase personalizate cu o fotografie proprie îmbracă telefonul fără a acoperi porturile și camerele. Acest lucru este valabil și pentru carcasele cu imagini din arhiva personală: husele noastre de mobil Huawei personalizate cu fotografie sunt ideale pentru orice model de smartphone Huawei.