În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Perne personalizate și imprimate cu poza, textul sau numele tău

Comandă acum online perna ta personalizată. Imprimă la comandă fața de pernă din bumbac 100% cu poza, textul sau numele tău. Această idee de cadou va oferi celor dragi, garantat, vise plăcute.

  • Imprimate cu poza, textul sau numele tău
  • Perne: Bumbac 100%
  • Imprimare directă respirabilă și catifelată
  • Culori în trend, la alegere
  • Antipoluante, cu Certificat Oeko-Tex®
  • Fața/Verso pot fi diferit personalizate
  • Lavabile până la 40°C
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Comandă o pernă cu poză

Perna personalizată este în lista de cadouri personalizate foarte căutate. Ca obiect util sau cu rol pur decorativ, fața de pernă din bumbac de la PhotoFancy este un cadou ideal pentru oricine. Imprimarea realizată pe material textil este respirabilă și catifelată. Culoarea de imprimare este 100% antipoluantă, garantată prin Certificatul OekoTex® Standard. Fața de pernă cu poză poate fi spălată la 40°C, fără probleme.

Personalizare perne online – simplu și rapid

Acum poți personaliza perna ta cu poză. Comandă online o pernă cu poza ta și fă un cadou „de vis”. Astfel, îți vei putea surprinde iubita sau iubitul cu un cadou personalizat. Comandată cu dragoste și imprimată cu poza, respectiv mesajul tău, această pernă personalizată va trezi sentimente puternice. Poate fi totodată o dovadă de dragoste în situația în care te afli departe casă și de cei dragi. O poți comanda, de asemenea, numai și numai pentru tine! Imprimă perna cu o amintire dragă sau chiar cu imaginea animăluțului tău de companie. Nu mai pierde timpul căutând prin magazine. Comandă online!

Perne personalizate pentru relaxare (cu sâmburi de cireșe)

La PhotoFancy poți personaliza și perne umplute cu sâmburi de cireșe. Acestea au rolul de a-ți masa și a-ți relaxa musculatura. De asemenea, servesc ca o sursă de căldură. Încălzite în cuptor sau în cuptorul cu microunde, aceste perne inmagazinează căldura și o păstrează mult timp. Personalizează-ți perna cu o poză dragă și bucură-te de un lucru pe cât de frumos, pe atât de util! Fă-o cadou și bucură-i și pe cei dragi!