În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cană personalizată cu gravură

Pe Photofancy îți poți personaliza o cană cu gravură unicat. Creează un model cu nume sau fotografie, iar noi îl gravăm pe cană. Surprinde-i pe cei dragi!

  • Cană de cafea cu gravură unicat
  • Suprafață mat-cauciucată
  • Personalizată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Volum de umplere: 300 ml
  • Gravură laser precisă
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Cană de cafea cu gravură personalizată - cadoul ideal

Ești în căutarea unui cadou personalizat, însă nu te poți hotărî? Desigur, cadourile se raportează întotdeauna la persoana căreia îi oferi cadoul și la ocazia respectivă. Prietenii și rudele apropiate se bucură dacă primesc căni personalizate pentru a-și aminti multă vreme de momentele frumoase. Pentru cei mai apropiați colegi poți alege și cănile elegante pentru cafea „Gold“ sau „Silver“, personalizate cu un model cu nume. Pentru ocazii speciale, cum ar fi zile de naștere cu cifră rotundă sau nunți, poți comanda pahare cu gravură. Au un aspect deosebit de elegant, și, datorită gravurii personalizate, constituie o alegere ideală pentru astfel de evenimente.  O soluție perfectă pentru toate aceste ocazii ar fi cănile cu gravură personalizată. O cană cu gravură la alegere este ideală pentru zile de naștere, petreceri de casă nouă sau Ziua Îndrăgostiților: un cadou original, care cu siguranță îi va surprinde plăcut pe cei dragi.

Cană cu gravură personalizată: o fotografie sau un nume la alegere

Poți crea modelul pentru cănile cu gravură online, pe Photofancy. Procesul de personalizare a cănilor gravate este un rapid și ușor. Nu este necesar să descarci niciun software dedicat, ci poți începe chiar acum! Mai întâi alegi unul dintre numeroasele modele creative cu nume pe care ți le punem la dispoziție. De la modern la clasic până la ieșit din comun, vei găsi variante pentru toate gusturile. Poți trece și direct la configuratorul nostru, fără a crea un model. Acolo poți să introduci un text sau un nume la alegere sau să încarci o imagine din arhiva personală. În plus, poți adapta imaginea sau încerca și alte modele. Vom grava modelul pe cana cu gravură doar după ce va corespunde în întregime imaginației tale.

Cană gravată: însoțitorul ideal în fiecare zi

Chiar dacă pe Photofancy cănile gravate au un preț avantajos, acestea sunt de calitate superioară. Modelul este gravat pe cana pentru cafea cu ajutorul unui laser computerizat și extrem de precis. Toate contururile și detaliile sunt gravate cu grijă pe suprafața cănii personalizate. Cana cu gravură laser este deosebit de rezistentă. În plus, cana gravată atrage atenția și datorită aspectului: suprafața mat-cauciucată și gravura albă îi conferă un aspect elegant. Astfel, cana de cafea gravată cu fotografie și text nu este doar un accesoriu extrem de practic, ci și un cadou ideal pentru orice ocazie. Chiar și cei mai morocănoși dintre prietenii tăi își vor începe ziua cu un zâmbet larg!