În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cadouri personalizate de Crăciun – accesorii cadou cu imaginea ta

Caută pentru Crăciun idei de cadou personalizate online cu poza, numele sau textul tău. La photofancy găsești cele mai unice accesorii de cadou, imprimate cu imaginea ta.

 • Cadouri personalizate exclusiv pentru Crăciun
 • Modele și efecte creative pentru fotografiile tale
 • Produse imprimate extraordinar cu fotografia ta
 • Calendar cu start lună individual
 • Căni, huse telefon, perne, calendare și tricouri
Filter
 1. Cană 'Slim'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană 'Windsor'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Cadou de Crăciun personalizat și imprimat cu imaginea și textul tău

În fiecare an, în luna decembrie vine Moș Crăciun. Bucuria este mare și pomul de Crăciun este decorat cu paiete aurii. Camera de zi va avea un aer familial, în care vor domina mirosurile de biscuite și scorțișoară. Sărbătoarea nașterii Domnului bate deja la ușă. Cu puțin noroc vom avea și zăpadă! Și bineînțeles, cadouri pentru întreaga familie. Totul ar decurge perfect dacă nu ar fi stresul dinainte de Sărbătoare, cauzat de căutarea cadourilor ideale. Cum îmi voi surprinde anul acesta mama? Pot dărui tatălui meu din nou șosete? A băut deja bunica lichiorul de ou oferit în cadou anul trecut?;) Toate aceste întrebări se vor ivi înainte de Crăciun. Noi am creat pentru tine cele mai populare idei de Crăciun. Cadourile personalizate cu poza ta sunt foarte în trend. Comandă pentru cei dragi un produs personalizat la alegere. Cu imagini comune sau cu cele din ultima vacanță de familie. La crearea cadoului tău personalizat nu ești supus nici unei restricții. Fiecare produs va fi realizat și imprimat doar pentru tine! Ce poate fi mai individual de atât? Comandă acum la PhotoFancy cadouri personalizate și surprinde-ți familia și prietenii în Ajun de Crăciun cu un cadou cu totul inedit.

Comandă online accesorii personalizate pentru Crăciun

Selecția de cadouri pentru Crăciun este mare. Pentru fiecare există câte ceva. Fie o cană de băut pentru micul dejun sau o perină personalizată cu motivul tău. Iar accesoriile personalizate sunt cadouri de Crăciun, accesibile fiecărui buzunar. Comandă, de exemplu, un breloc inimă pentru dragostea vieții tale. Astfel va avea inima și poza ta mereu lângă ea. Chiar și atunci când nu sunteți aproape unul față de celălalt. Sau oferă în cadou produse decorative pentru camera de zi. Ceasurile personalizate și placa de ardezie cu șevalet sunt doar câteva din gama cadourilor de Crăciun. Cadourile imprimate cu poze sunt binevenite tuturor. Acum ai posibilitatea personalizării online a acestora.

Cadouri de Crăciun imprimate cu pozele tale

Oferă în cadou familiei sau prietenilor tăi calendare personalizate cu pozele tale. Acum nu mai ești nevoit să cumperi calendare în alb și să-ți lipeși singur pozele pe ele. Totul se realizează pur și simplu online. Alege calendarul dorit din rubrica calendarelor de Crăciun puse la dispoziția ta de către PhotoFancy, încarcă-ți cele mai reușite poze și trece pe coperta calendarului mesajul tău. Atât! Noi îți vom imprima Calendarul de Crăciun într-o calitate extraordinară la un preț accesibil. Rezultatul va fi unul magic. Toate cadourile din rubria Crăciun sunt personalizate și imprimate individual. Beneficiarului cadoului nu îi va veni să creadă că pot fi personalizate asemenea produse și cu fotografii personale. Acesta va rămâne plăcut surprins încă din momentul în care va desface ambalajul de cadou. Iar tu nu vei mai fi nevoit să recurgi la produse cu imagini standard, găsite pe rafturile multor magazine. Încearcă să personalizezi pentru acest Crăciun cadouri surprize imprimate cu imaginile dorite. Îți dorim Sărbători Fericite, multe cadouri și zăpadă;)