În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Ceasuri de ardezie, personalizate și imprimate cu fotografia ta

Fotografia ta sub forma unui ceas individual pe placă de ardezie, personalizat de către tine. Un ceas de perete ieșit din comun cu o imprimare foto extraordinară pe o autentică piatră atemporală.

  • Imprimare foto într-o calitate extraordinară pe o placă de ardezie autentică
  • Limbi metalice de înaltă calitate
  • Placă de ardezie Fredeburger de 6,5 mm, cu margini teşite
  • Model șablon pentru suprafețe de ardezie
  • Mecanism de ceas precis, cu cuarţ - "Made in Germany"
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Ceas personalizat din ardezie – un decor fermecător de perete

Ardezia este extrasă timp de secole și totodată esențială, în principal, în construcția de clădiri. Ardezia este o piatră clasică naturală, plăcile nefiind identice între ele. Așadar, perfectă pentru individualiști. Nouă, celor de la PfotoFancy, ne-a venit ideea de a utiliza acest material de piatră exclusiv pentru personalizarea unui produs.Gândit și făcut! Acest ceas de perete este realizat din ardezie masivă și imprimat individual cu fotografia ta! Un Highlight autentic pentru casa ta! Ca alternativă la ceasul din ardezie, acum poți comanda și un ceas de lemn personalizat.

Personalizează online ceasul pe placă de ardezie

Acum poți personaliza după dorințele tale, în magazinul nostru online, ceasul unic pe placă de ardezie. Pur și simplu, încarcă motivul tău dorit și alege culoarea limbii indicatoare. Ceasul tău este realizat din piatră naturală. Înfrumusețează-ți fotografiile cu ajutorul efectelor foto de la PhotoFancy.ro și transformă-ți ceasul într-o operă de artă cu stil. Având imaginea ta proprie, ceasul tău de ardezie va fi garantat, în locuința ta, în centrul atenției.

Ceas personalizat din ardezie cu imprimare de înaltă calitate!

Placa de ardezie naturală va fi imprimată într-o calitate înaltă. Tehnologia modernă cu șase culori asigură reproducerea optimă a culorilor pe materialul structurat în mod natural. Materialul de bază al ceasului este o placă de ardezie „Fredeburger“ de 6,5 mm, cu margini teşite. Ceasul tău individual va fi prevăzut cu un mecanism de ceas precis, cu cuarţ "Made in Germany". Personalizează acum propriul tău ceas de ardezie ,cu fotografia ta și obține un produs de calitate din piatră naturală. Ceasul tău va avea un design propriu ca și unul dintr-un atelier de artă.